Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Vin til oksekød

Få inspiration og find de bedste vine der passer perfekt til oksekød.

Indhold

Vin til oksemørbrad

Noget af det fineste kød du kan servere er oksemørbrad, og det bliver især opgraderet, hvis der serveres vin med de rigtige smagsnoter til.

Når du skal parre vin med oksemørbrad, bør du finde en vin med mange tanniner som spiller godt sammen med kødets saftige og grillede smag. Kødet krydres ofte med salt og peber og er perfekt kombineret med hvidløgssmør, hvilket er relevant ift. hvilke vin du bør overveje.

Vi anbefaler:

Vin til flankesteak

Vores vinanbefalinger til flankesteak er lidt afhængigt af, hvordan du tilbereder din flankesteak. Tilbereder du den på grillen, krydrer med salt og peber og serverer grillede grøntsager til, er dette vores anbefalinger.

Vin til grillet flankesteak med grøntsager:

Marinerer du derimod din flankesteak og evt. bruger den til at lave rigtig gode fajitas eller tacos, er dette vores anbefalinger.

Vin til marineret flankesteak:

Vin til Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon er en klassisk fransk langtidssimrende gryderet der smager utroligt lækkert med flere forskellige smagsnuancer: både fed, salt, syrlig og rund i smagen.

Vi anbefaler:

Vin til Beef Wellington

Beef Wellington kræver en tør og mellemfyldig rødvin, der kan stå imod kødsmagen men på samme tid kan komplimentere smagen fra butterdejen, løgene og svampene.

Vi anbefaler:

  • Pinot Noir er let og frugtig med høj syre. Vinen er med til at fremhæve de mange forskellige smage i retten, og får hver smagsnuance til at skille sig ud.
  • Bordeaux

Vin til spaghetti med kødboller

Denne simple italiensk inspirerede ret er fyldt med mange spændende smagsnuancer der parres utrolig godt med især italienske vine med høj syre. Aromatiske vine med højt syreindhold og frugtrige noter er et sublimt match med smagen fra denne ret.

Vi anbefaler:

Vin til burger

En klassisk hjemmelavet burger med oksekød, ost og bacon kan nemt fuldendes ved at drikke den helt rigtige matchende vin, som kan være med til at få hver smagsnuance til at skille sig ud og virkelig træde frem.

Vi anbefaler:

Relaterede artikler