• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Fine Wine

Gennem 33 år har Philipson Wine opbygget Danmarks absolut største udvalg af Fine Wine , kostbare, sjældne og gamle årgange fra hele verden. Med over 5500 vine har vi også Danmarks største udvalg i Fine Wine.
Fine Wine hos Philipson
Philipson Wine har siden 1987 oparbejdet tillidsfulde og stærke relationer med vinbønder fra verdens bedste og mest efterspurgte domæner og slotte. Disse stærke relationer har givet adgang til mange af verdens bedste vine til favorable priser. Investering i Fine Wine er en tillidssag og vores mange år i branchen er din sikkerhed for kvalitet til favorable priser.
Vine fra hele verden!
Vores Fine Wine sortiment inkluderer modne og lagringsværdige Cru Classé vine fra Bordeaux, top domæner fra Bourgogne, top AOC i Nord- og SydRhône.  Vi har også andre top regioner i resten af Frankrig såsom Alsace Grand Cru, Chablis Grand Cru. Naturligvis også store Champagner i topårgange som årgang 2008 fra Bollinger, Salon, Delamotte, Drappier, Bérêche og Le Mesnil. 
 
Når det kommer til Fine Wine fra Italien, tilbyder vi vine fra de bedste producenter i Barolo,Barbaresco, Toscana og Montalcino.
 
Tyskland og Østrig er særligt kendt for deres hvidvine. Vi tilbyder et stort udvalg af tyske og østrigske elite producenter. Blandt andet dråber fra bl.a. Kracher, en af verdens mest efterspurgte producenter af dessertvin fra Østrig.
 
Spanien leverer år efter år fantastiske topvine. De er især kendt for deres klassiske og fyldige rødvine og frisk og sprød Cava.
 
Vi har også Fine Wine fra den “nye verden”. Vi har et stort udvalg af ikonvine fra Napa Valley, Australien, New Zealand og Sydafrika. Her kan suppleres med topvine fra Sicilien, Chile, Portugal og mange flere.
 
Kort sagt har vi alt hvad et vin hjerte kan begære. På denne side kan du altid se aktuelle tilbud på udvalgte Fine Wine.