• Gratis fragt fra 399 ,-
 • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Smagekasser

Elsker du vin og gode smagsoplevelser, og mangler du inspiration eller hjælp til nye vinoplevelser?
Så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Smagekasser hos Philipson Wine

Vores vineksperter har sammensat et udvalg af forskellige smagekasser der indeholder vin fra hele verden, vin lavet på Pinot Noir, Chardonnay og andre druer, med formålet om at guide dig på vej til nye unikke vinoplevelser, og sikre at du som vinelsker får mulighed for at gå på opdagelse i vinens forskellige smags-universer. Vi har gjort os umage for at sammensætte smagekasser med vores mest populære vine og hjælpe dig på vej til nye inspirerende vinoplevelser.

Vinene i hver smagekasse er nøje udvalgt af vores vineksperter, der har sammensat hver smagekasse med en garanteret vinoplevelse for øje. uanset hvilken smagekasse du vælger. Hver kasse er sammensat ud fra et specielt tema, og uanset om du er i humør til noget du kender, eller om du vil prøve noget nyt, garanterer vi en lækker vin-oplevelse.

Vores udvalg spænder utroligt bredt i forhold til både pris, druer og mængden af flasker, og derfor bør der være en smagekasse til enhver vin-præference.

Fordelene ved smagekasser

Hvis du er en nysgerrig vin-entusiast, er der enorme muligheder og fordele ved at prøve nogle af vores lækre smagekasser. Der er selvfølgelig fri mulighed for at vælge mellem de prisvenlige kasser, og de lidt mere eksklusive af slagsen. 

Smagekasser er en oplagt måde at gå på opdagelse i, og opleve ny vin, som du ellers ikke kendte til i forvejen. Dermed kan de være med til at udvide til vin-horisont ganske betragteligt, og ganske hurtigt. Skulle man ud og købe vinene enkeltvis, ville det hurtigt blive en dyr affære, og smagekasser er derfor et glimrende og prisvenligt alternativ, når du vil opdage ny vin. 

Vores smagekasser er blandt andet inddelt efter vintype, druesort og region, men vi har også kasser, som kombinerer på kryds og tværs, og du har mulighed for virkelig at gå på eventyr efter ny vin, alt efter hvor dine præferencer for vin ligger. 

Fælles for dem alle er, at de er af høj kvalitet og til en god pris. 

Forskellige smagekasser

Hos Philipson Wine bestræber vi os på at tilbyde det bredeste udvalg af smagekasser, ca 15-20, forskellige, der bliver sammensat ud fra forskellige tematikker og druetyper. Smagekasserne bliver løbende opdateret i forhold til sæsonens præferencer og anledninger, og derfor føler vi os sikre på, at vi har noget som vil tiltale dine smagsløg. Smagekasserne indeholder 6-12 forskellige vine.

Vores udvalg af smagekasser:

 • Hverdagsvine: Danmarks billigste smagekasse, hvor du får seks forskellige vin til uhørt lav pris. Indeholder hvid-, rosé- og rødvin fra forskellige verdensdele.
   
 • Pinot Noir: Et studie i Pinot Noir-druens formåen. Her får du seks forskellige Pinot Noir vine fra forskellige steder i verden.
   
 • Rosé: Seks læskende rosévine står klar til at sparke benene væk under dig. En forfriskende kasse, hvor der ikke er sparet på sommerstemningen.
   
 • Sauvignon Blanc: En vin der elsket vidt og bredt over hele jordkloden. Og med god grund. Her får du seks forskellige varianter af den lækre drue, der er kendt for rumme mange frugtige noter.
   
 • Mystery kasse: Hvis du er klart på lidt mystik, er dette kassen for dig. Her får du hele tolv hverdagsvine til en fantastisk pris. Det er en overraskelse hvad kassen indeholder, men det kan eksempelvis være restpartier, udgåede årgange, eksklusive vinprøver mm.
   
 • Chardonnay: Vi har samlet seks af de skarpeste Chardonnay-vine man kan opdrive. Smagekassen tager dig på en rundtur til bl.a. Chablis, Mendoza og Le Roi fra Deloach.
   
 • Portvin: Hvis du også har fået øjnene for portvin, er dette smagekassen for dig. Vi har udvalgt seks klassikere, som giver dig en perfekt mulighed for fordybe dig i portvins-universet.
   
 • Toscana: Vi har samlet det bedste, som Toscana har at byde på. I smagekassen får du seks forskellige vine, som får dig til at drømme dig til Italiens sommervarme.
   
 • Bordeaux: Her får du seks kraftfulde og forførende vine fra nogle af de bedste producenter i det historiske område Bordeaux.
   
 • Riesling: En kasse med seks af de bedste, og mest populære Riesling-vine i vores sortiment. Du finder her vine fra hele verden, bl.aTyskland, Frankrig og Chile.
   
 • Toprated: Vi er gået i anmeldernes fodspor, og har sammensat en kasse med seks forskellige vine, som alle har fået topratings fra internationale vinanmeldere.
   
 • Hverdag: Vores vineksperter har lavet denne XXL-smagekasse, hvor der indgår hele tolv røde hverdagsfavoritter, der passer til hvert et aftensmåltid.
   
 • Bobler: Seks flasker med helt fortryllende bobler fra vores store sortiment. Kassen hylder det traditionelle håndværk, som det kræver at lave en elegant mousserende vin.
   
 • Rhône: Tolv saftige og forførende vine fra Rhônedalen, der vil sparke dig bagover.
   
 • Barolo: Vi ervilde med Barolo, og hvis du også er det, er dette smagekassen til dig. Her får du seks forskellige Barolo-vine fra flere af top-producenterne.
   
 • Bourgogne: Seks fantastiske vine fra Bourgognes eksklusive terroir. Bourgogne er et ikonisk vinområde, hvor man finder nogle verdens bedste og dyreste vine. Du får herseks lækre vine fra nogle af områdets mest respekterede producenter.
   
 • Europæiske favoritter: Seks forførende luksusvine fra europæiske top-producenter. Vores kyndige vineksperter har sammensat en kasse med europæisk luksusvin, der vil passe til enhver anledning. 

Find din favorit kasse.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find den smagekasse, som tiltaler dig. Du kan blive klogere den enkelte kassen indhold og se hvilke vine som indgår, når du klikker dig ind på de forskellige smagekasser. Her kan du blandt andet læse mere om vinens oprindelse, aromaer og hvilken mad de går specielt godt til. 

Udover vores smagekasser, har vi også et utroligt stort udvalg af rødvin, hvidvin, champagne & rosé, som du er mere end velkommen til at udforske.

Hos Philipson Wine tilbyder vi gratis fra ved køb fra dkk 399,00, og tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Vi glæder os til at afsende din ordre. 

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at ringe på +45 70 22 68 88