Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Smagekasser

Bliv inspireret til nye vinoplevelser og bliv klogere på de smagsuniverser vinens verden bringer. Alle smagekasser er sammensat af vores dygtige vineksperter, og du finder et bredt udvalg, så der er noget til enhver smag og pengepung. Udforsk alle vores vinsmagekasser her.

Mest populære smagekasser lige nu

Smagekasser hos Philipson Wine

Bliv inspireret til nye vine, og få tilsendt en smagekasse, som er sammensat af vores vineksperter.

Vores vineksperter har sammensat et flot udvalg af smagekasser, der indeholder vin fra hele verden. Formålet med vores vinsmagekasser er at guide dig til nye vinoplevelser, så du får mulighed for at udforske vinens forskellige smagsuniverser. Vi har gjort os umage for at sammensætte smagekasser bestående af vores mest populære vine med nyheder og vine, som er ukendte for de fleste.

Se hele vores udvalg af rødvin

Forskellige smagekasser

Hos Philipson Wine bestræber vi os på at tilbyde det bredeste udvalg af smagekasser. Vi har altid et flot udvalg af hvidvin, rødvin, rosevin og mousserende vin. Smagekasserne bliver løbende opdateret i forhold til sæsonens præferencer, tematikker, druetyper og anledninger. Fælles for alle smagekasser er, at de indeholder mellem 6-12 flasker vin.

Se hele vores udvalg af hvidvin

Fordele ved smagekasser

Hver smagekasse er sammensat ud fra et tema og udvalget spænder bredt i forhold til pris, druer og antal flasker vin. Det giver de rette betingelser for, at du får leveret en smagekasse, der passer til dit humør og smag. Derfor tør vi godt at love, at der findes en smagekasse, som passer perfekt til dig. Vores udvalg af smagekasser spænder bredt, og du kan derfor udforske vine i forskellige kategorier, prisklasser og fra forskellige lande og områder. Vores smagekasser er ofte inddelt efter vintype, druesort og region, men vi har også smagekasser som kombinerer på kryds og tværs af druer, årgange, lande og områder. Fælles for alle smagekasser er, at de er af høj kvalitet til en god pris! Skulle du købe vinene enkeltvis, ville det hurtigt koste mange flere penge end, hvis du køber en af vores spændende smagekasser. Vores smagekasser er derfor et glimrende og prisvenligt alternativ, når du vil udforske ny mange forskellige flasker vin.

Find din favorit smagekasse hos Philipson Wine

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find en smagekasse, som passer til dig! Du kan blive klogere den enkelte kasses indhold ved at klikke ind på den enkelte smagekasse. Her kan du blandt andet læse om vinens oprindelse, aromaer samt hvilken mad, som vinen egner sig til. 

Hos Philipson Wine tilbyder vi altid hurtig levering, ligesom vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Har du har brug for hjælp eller vejledning til, hvilken smagekasse du skal vælge, så ring på tlf: +45 70 22 68 88. Vi glæder os til at afsende din ordre!

Om Philipson Wine

Udover vores smagekasser, har vi også et utroligt stort udvalg af rødvin, hvidvin, rose og mousserende vin, som du er mere end velkommen til at udforske. Uanset om du er erfaren vinentusiast eller ny i vinens verden, er det vores fornemmeste opgave at levere gode og inspirerende vinoplevelser fra de bedste vinproducenter fra hele verden.