Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

BLACK WEEK
Brunello & Toscana

Se vores Black Week katalog og bliv inspireret til dit næste vinkøb!

Alle Black Week tilbud > Brunello & Toscana

Tilbud udløber om:

Black Week kategorier - Spar op til 71%!

Brunello & Toscana

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du kan finde et bredt sortiment af en masse forskellige vine.
 
Hos Philipson Wine finder du vine til enhver smag, og til konkurrencedygtige priser.

Vinsmagninger

Kom med til et af vores mange events på landets bedste restauranter.

Vil du vide mere?

Gå på opdagelse i vores Vinblog, hvor du kan blive klogere på alt fra vin og madsammensætninger, til opbevaring af din vin.

Toscana vin - Black Friday tilbud!

For ganske få år siden var toscansk vin synonymt med tyndbenet Chianti aftappet på bastflaske. Vinen var rigtig billig, og flasken kunne genanvendes som lysestage - magen til røverkøb skulle man lede længe efter!

Heldigvis er Toscana et af de områder i hele verden, som har genemgået den mest dramatiske udvikling, man har set i vinens historie. Enorme investeringer og skrappe opstramninger af vinlovgivningen har udrettet mirakler, man ikke troede var mulige. Især de to DOCG-appellationer (Italiens højeste klassifikation) Chianti Classico og Brunello di Montalcino er avanceret lysår i forhold til 80'erne, og rangerer i dag blandt verdens bedste vindistrikter.

Køb vin hos Philipson Wine og opnå en masse fordele:

  • Top service
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Levering til døren
  • Anbefalinger af vin tilpasset efter din smag

 

Supertoscanere er vine af højeste kvalitet

Det er ikke kun Toscanas DOCG-klassificerede vine, der er værd at opleve. Tværtimod er der mindst lige så høje kvaliteter at finde i Vino da Tavola-kategorien. Her hentydes til "supertoscanerne" - vine af ekstraordinær kvalitet, som kun må markedsføres som simple bordvine, da de falder udenfor rammerne af områdets traditionelle vine.
 

Toscansk kvalitetsvin i topklasse

Supertoscanere laves som regel med islæt af ikke-italienske druer (f. eks. Cabernet Sauvignon og Merlot) og bærer ofte præg af langtidsfadlagring. Den første og mest berømte supertoscaner er Sassicaia, der som den første italienske vin blev tildelt de famøse 100 point af Robert Parker, og som sidenhen er blevet tildelt en helt egen appellation.