Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Vinabonnement hos
Philipson Wine

Du abonnerer måske allerede på en lang række tjenester, såsom telefoni, streaming og mad.
Nu kan du abonnere på vin fra Danmarks største online vinhandel, hvor du hver måned kan få sendt en kasse vin direkte hjem til hoveddøren.
Forkæl dig selv eller dine gæster med et abonnement, som giver adgang til vine fra nogle af verdens bedste producenter og slip for besværet med at slæbe vinkassen hjem.

Abonner på en af vores vinkasser og få den leveret lige
til hoveddøren hver måned!

NYHED

Sæsonkassen

🍷                          📦
     6 flasker        1 kasse pr. mdr.

Få 6 flasker som er afstemt til årstidens madvarer og vejr. Få f.eks. Rosé om sommeren og Portvin om vinteren. Her får du mulighed for at smage dig igennem en lang række af vores vine og sætte dine smagsløg på en prøve.

 

499,00 DKK
OM MÅNEDEN

NYHED

Champagnekassen

🍷                          📦
   2 flasker        1 kasse pr. mdr.

Dette er kassen til alle der elsker bobler fra Champagne. Du vil her modtage 2 flasker hver måned fra nogle af de bedste Champagne-huse. Du får mulighed for at smage forskellige typer af Champagne samt stilarter.

 

599,00 DKK
OM MÅNEDEN

NYHED

Luksuskassen

🍷                          📦
     6 flasker        1 kasse pr. mdr.

Her får du mulighed for at smage vine fra nogle af de bedste og mest berømte områder i vinens verden. Det kan f.eks. være Bourgogne, Brunello og Barolo. Fælles er, at alle vine er fra øverste hylde og fra de bedste producenter.

 

799,00 DKK
OM MÅNEDEN

Vilkår for abonnementskasser

Vi trækker altid pengene for dit abonnement når varen afsendes (d. 15 hver måned). Du vil modtage din kasse 1-3 hverdage senere. Der er altid fri fragt på abonnementskasser. Vi tilbyder 14 dages returret på vores abonnementskasser hvis de leveres tilbage med alt indhold som de er modtaget.

Du har selvfølgelig altid mulighed for at opsige dit abonnement, og der er ingen binding på dit abonnement. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal vi senest modtage din opsigelse den 20. i måneden før du modtager næste kasse. Herefter vil vi ikke trække dig for din næste kasse. Modtager vi din opsigelse senere, vil du modtage næste månedskasse og betale herfor. Din opsigelse kan foretages via din personlige side på philipsonwine.com eller ved at sende en mail til support@philipsonwine.com

Du vil på din side kunne finde alle kvitteringer på abonnement samt i den vedhæftede mail du modtager hver måned.