Mandag-Fredag: 9-18 | Lørdag: 10-15 | Søndag: lukket

BLACK WEEK
Bordeaux

Se vores Black Week katalog og bliv inspireret til dit næste vinkøb!

Tilbud udløber om:

Black Week kategorier - Spar op til 71%!

Bordeaux

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du kan finde et bredt sortiment af en masse forskellige vine.
 
Hos Philipson Wine finder du vine til enhver smag, og til konkurrencedygtige priser.

Vinsmagninger

Kom med til et af vores mange events på landets bedste restauranter.

Vil du vide mere?

Gå på opdagelse i vores Vinblog, hvor du kan blive klogere på alt fra vin og madsammensætninger, til opbevaring af din vin.

Køb Bordeaux vin Black Friday

Bordeaux er verdens vigtigste vinregion og en reference for mange vinområder rundt omkring i verden. For rødvinene fra Bordeaux er det druerne Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot som danner grundstammen. Druerne blendes for det meste sammen alt efter, hvad området, producenten og ikke mindst årgangen dikterer. Bordeaux deler man ofte i højre- og venstrebred i forhold til floden Gironde, hvor der dyrkes vin på begge sidder af floden.
 

Vinområderne i Bordeaux | højre- og venstrebred

Forskellen på højre- og venstrebred skal man finde i jordbunden. Venstrebreds vinene laves på druer, der primært vokser på en jordbund bestående af grus. Højrebreds vinene er primært lavet på druer, der vokser på en jordbund baseret på ler.

Smagsmæssigt er venstrebreds vine som hovedregel mere elegante, højt tanninindhold, kraftige og kræver ofte nogle år i kælderen før de nydes. Hvis de nydes unge anbefales det at dekantere vinene.

Smagsmæssigt er højrebredsvine som hovedregel mere runde, bløde, mørke og fede i udtrykket. Hvis de nydes unge anbefales det at dekantere vinene.

Bordeaux i alle prislejer - Black Friday tilbud

Bordeaux vine kendetegnes for at være blandt de dyreste i verden, og de seneste årgange har oplevet astronomiske priser på auktioner – der ikke mindst er hjulpet godt på vej af de nyrige, vinelskende asiater, som har kastet deres blik og interesse på denne verdenskendte vinregion.

Hos Philipson Wine har vi været heldige, at have opbygget stærke relationer til de vigtigste slotte i Bordeaux. Det betyder at vi  kan tilbyde vine, der tilfredsstiller enhver pengepung. Vi sælger de vigtigste Bordeaux årgange. Samtidig tilbyder vi også kvalitets Bordeaux vine på tilbudspriser. Vores sortiment på de ædle Bordeaux vine kan kun praktiseres, fordi vi har handlet inden andre har fået øje på disse vine på deres radar!

Specielt Philipson Wines samarbejde med Domaine Fabres slotte som:

Her er tale om slotsaftappede Bordeaux rødvine fra en række berømte slotte, som producerer høj value-for-money!