Mandag-Fredag: 9-18 | Lørdag: 10-15 | Søndag: lukket

BLACK WEEK
Barolo & Piemonte

Se vores Black Week katalog og bliv inspireret til dit næste vinkøb!

Alle Black Week tilbud > Barolo & Piemonte

Tilbud udløber om:

Black Week kategorier - Spar op til 71%!

Barolo & Piemonte

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du kan finde et bredt sortiment af en masse forskellige vine.
 
Hos Philipson Wine finder du vine til enhver smag, og til konkurrencedygtige priser.

Vinsmagninger

Kom med til et af vores mange events på landets bedste restauranter.

Vil du vide mere?

Gå på opdagelse i vores Vinblog, hvor du kan blive klogere på alt fra vin og madsammensætninger, til opbevaring af din vin.

Piemonte vin - Black Friday tilbud!

Køb vin fra Piemonte til de billigste priser hos Philipson Wine i vores Black Week og Black Friday tilbud! I det nordvestlige Italien finder vi Piemonte, den eneste provins som kan fremvise et ligeså bredt udvalg af topvine, som Toscana. Det er især den majestætiske Barolo og den finesserige Barbaresco, som har skabt Piemontes fine renommé, men her laves også Barbera i verdensklasse. Køb vin hos Philipson Wine og opnå en masse fordele:

  • Top service
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Levering til døren
  • Anbefalinger af vin tilpasset efter din smag

 

Piemonte druer

Barolo og Barbaresco laves på basis af Nebbiolodruen - en krævende sort, som under de rette forudsætninger kan yde vine i verdensklasse. Navnet er udledt af nebbia, "tåge", hvilket henviser til de tætte oktobertåger, som er kendt for at gøre markarbejderne forkølede under den sene høst.

 

Barolo vin

Ligesom burgundernes Pinot Noir, er Nebbiolo meget afhængig af jordbunden. Dels yder den kun gode resultater på kalkrige marker, og dels er den i stand til at opfange aromastoffer fra jordens bestanddele. Sidstnævnte ligger til grund for, at god Barolo ofte dufter af trøffel - der findes rige forekomster af de højt skattede svampe i markerne, hvilket vinstokkene "opsnuser".