Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

BLACK FRIDAY 2023!

Vi holder både Black Week og Black Friday, som vi fejrer med vanvittige tilbud på kvalitetsvin.
Det bliver ikke billigere på Black Friday, og alle tilbud gælder så længe lager haves.

Se vores Black Week katalog og bliv inspireret til dit næste vinkøb.

Tilbud udløber om:

Black Week kategorier - Spar op til 71%!

Tilbud fra TV2 reklamen

Shop Black Friday online

Vores webshop holder aldrig fri! Vi skyder alle tilbud i gang på vores webshop den 19 november kl. 00.00. Det bliver altså ikke billigere til Black Friday. Så skynd dig, og sid klar ved tasterne, når vi sætter priserne ned på et flot udvalg af kvalitetsvine til Danmarks bedste priser. Det kommer til at gå stærkt og sidste år gik vi udsolgt på en masse lækre vine allerede første dag.

Besøg vores butik i Kokkedal til Black Friday

Har du brug for at blive guidet til gode vinoplevelser, så er du velkommen til at besøge vores store flotte butik. Her er vores vinspecialister til rådighed ligesom, at du kan smage et flot udvalg af kvalitetsvine fra vores smagebar. Her er som minimum 8 toplækre vine på køl. Vores butik holder normal åbningstid til Black Friday.
Se vores åbningstider.

Køb årets julegaver til Black Friday

Er du på udkig efter gode julegaver, så shop løs til Black Friday og spar penge. Du undgår også travle butikker, lange leveringstider og udsolgte produkter. Det bliver hurtigt en dyr fornøjelse at forkæle sine nærmeste med en god julegave, men til Black Friday får du store besparelser på et flot udvalg af kvalitetsvine.

Det siger vores kunder

Kundeanmeldelse stjerne

Jesper
Vissing

Flot udvalg
"Meget flot udvalg, gode priser, Winemakers Dinner, vine i alle niveauer. Været kunde der i over 30 år."

Kundeanmeldelse stjerne

Frederik
Kristiansen

Hurtig levering
"Bestilte torsdag formiddag. Blev leveret fredag altså dagen efter. Lyn hurtig levering. Har absolut intet at sætte en finger på. Vil absolut handle igen 😁"

Kundeanmeldelse stjerne

Helle
Nordsted

Gode priser
"Stort udvalg af vine fra hele verden, hjælpsomt personale."

Kundeanmeldelse stjerne

Bo
Cramer

Udbredt service
"Udbredt service, en dejlig mail korrespondance og priser som gør en lykkelig 👍"

NYHED!
Pick'n'Mix

Nu kan du samle din helt egen smagekasse på 12 flasker! Vælg mellem mange forskellige og spændende flasker vin fra verden over, sat ned til endnu billigere 1 stk. priser!

Du kan vælge flere af de samme flasker, eller 12 helt forskellige - det er helt op til dig. Klik på linket herunder for at sammensætte din helt egen vinkasse.

NYHED!
Vinabonnementer

Nu kan du få en kasse vin leveret til hoveddøren hver måned!

Slip for besværet med at skulle finde nye og spændende vine - den klarer vi for dig, ved hver måned at pakke din valgte abonnementskasse. Her sørger vi for, at du kommer til at smage mange nye og forskellige vine.

Alle vine på tilbud

Philipson Wine har et bredt udvalg af forskellige vine på tilbud online. Vi har alt, hvad hjertet begærer til skarpe priser. Find et stort udvalg af kvalitetsvine i en kompromisløs kvalitet til Danmarks bedste priser.

Black Friday hos Philipson Wine 2023

Black Week tilbud på vine fra verdensberømte vinproducenter til Danmarks bedste priser! Hos Philipson Wine elsker vi nemlig at forkæle vores kunder! Derfor skyder vi igen i år Black Friday i gang til et brag af en tilbudsfest. Alle skal nemlig have råd til at nyde god vin.

Hvis du vil være sikker på at stå først i køen, når vi åbner op for de knivskarpe tilbud, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev øverst på denne side. Så får du desuden besked, når spritnye vine lander på vores lager, information om kommende arrangementer som vores eksklusive vinsmagninger og Wine Maker's Dinners.

Black Friday tilbud hos Philipson Wine:

  • Champagne
  • Rødvin
  • Hvidvin
  • Portvin
  • Dessertvin
  • Spiritus
  • Tilbehør

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition som falder dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. På denne dag holder alle butikker Black Friday ved at lave ekstraordinære gode tilbud. Black Friday er sidenhen blevet spredt henover hele verden, og dermed også hos Philipson Wine. Det er nok den mest populære dag hos tilbudsjægerne verden over, og det er dermed også den mest travle dag hos de fleste butikker.

Hvornår er det Black Friday?

Den officielle dato for Black Friday i år er fredag d. 24 november 2022, men hos Philipson Wine starter vi tilbuddene ugen inden! Vores Black Week tilbud starter nemlig allerede søndag d. 19 november kl. 00:01, og bliver ikke billigere på Black Friday.

De bedste Black Friday tilbud hos Philipson Wine

Hos Philipson Wine sørger vi for, at du får de bedste vine til de bedste priser og ikke mindst den bedste købsoplevelse når Black Friday lander. Du kan være sikker på, at vi har det bredeste udvalg af kvalitetsvine i Danmark, og har de bedste tilbud på vin produceret af verdensberømte vinproducenter. Ved Black Friday og Black Week kan du nemlig spare helt op til 66% på vin!

Køb vin på Black Friday

Vi holder ikke kun Black Friday men Black Week hos Philipson Wine! Vi kommer med tilbud hvor du kan spare op til 66% på udvalgte vine, champagner, spiritus og vintilbehør.

Julegaver til de bedste Black Friday priser

Hvis du står og mangler ideer til julegaver, fødselsdagsgaver, bryllupsgaver, værtindegaver eller andet, kan du altid finde den helt rigtige gave her hos Philipson Wine. At finde en flot flaske champagne, rødvin, hvidvin eller spiritus er næsten altid et sikkert valg, og netop dét tilbyder vi hos Philipson Wine. Køb vin, champagne og meget andet til Danmarks bedste priser!