Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

BLACK FRIDAY 2023!

Vi tæller ned til BLACK FRIDAY 2023, hvor vi laver Danmarks største og bedste vinudsalg med en masse spændende tilbud!

Early Access - Black Week & Black Friday 2023
 
  • Kom foran i køen til de gode Black Week & Black Friday tilbud
  • Optjen bonus på alle dine køb ved gratis medlemsskab
  • Modtag nyheder, tilbud og rabatkoder
 

Skriv dig op, og stå forrest i køen til de gode Black Friday tilbud

Den er god nok! Philipson Wine holder igen i år Black Week & Black Friday, hvor vi disker op med Danmarks vildeste tilbud på vin!
 
Vores webshop bliver spækket med tilbud fra søndag den 19 november kl. 00.00. Det bliver ikke billigere til Black Friday, så skynd dig at fylde dit hjemmelager op med kvalitetsvin til Danmarks absolut bedste priser. 
 
Du kan også tage forskud på den søde juletid og købe dine julegaver i anledning af Black Friday og slippe for lange køer og udsolgte varer. Black Friday falder nemlig en måned før jul, så det er en oplagt chance for at købe julegaver, kalendergaver og adventsgaver. Vi lover nemlig de bedste priser på vin. 

Vi ses!

Se alle vores vintilbud imens du venter

Shop Black Friday online

Vores webshop holder aldrig fri! Vi skyder alle tilbud i gang på vores webshop den 19 november kl. 00.00. Det bliver altså ikke billigere til Black Friday. Så skynd dig, og sid klar ved tasterne, når vi sætter priserne ned på et flot udvalg af kvalitetsvine til Danmarks bedste priser. Det kommer til at gå stærkt og sidste år gik vi udsolgt på en masse lækre vine allerede første dag.

Besøg vores butik i Kokkedal til Black Friday

Har du brug for at blive guidet til gode vinoplevelser, så er du velkommen til at besøge vores store flotte butik. Her er vores vinspecialister til rådighed ligesom, at du kan smage et flot udvalg af kvalitetsvine fra vores smagebar. Her er som minimum 8 toplækre vine på køl. Vores butik holder normal åbningstid til Black Friday.
Se vores åbningstider.

Køb årets julegaver til Black Friday

Er du på udkig efter gode julegaver, så shop løs til Black Friday og spar penge. Du undgår også travle butikker, lange leveringstider og udsolgte produkter. Det bliver hurtigt en dyr fornøjelse at forkæle sine nærmeste med en god julegave, men til Black Friday får du store besparelser på et flot udvalg af kvalitetsvine.

Black Friday hos Philipson Wine 2023

Black Week tilbud på vine fra verdensberømte vinproducenter til Danmarks bedste priser! Hos Philipson Wine elsker vi nemlig at forkæle vores kunder! Derfor skyder vi igen i år Black Friday i gang til et brag af en tilbudsfest. Alle skal nemlig have råd til at nyde god vin.

Hvis du vil være sikker på at stå først i køen, når vi åbner op for de knivskarpe tilbud, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev øverst på denne side. Så får du desuden besked, når spritnye vine lander på vores lager, information om kommende arrangementer som vores eksklusive vinsmagninger og Wine Maker's Dinners.

Black Friday tilbud hos Philipson Wine:

  • Champagne
  • Rødvin
  • Hvidvin
  • Portvin
  • Dessertvin
  • Spiritus
  • Tilbehør

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition som falder dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. På denne dag holder alle butikker Black Friday ved at lave ekstraordinære gode tilbud. Black Friday er sidenhen blevet spredt henover hele verden, og dermed også hos Philipson Wine. Det er nok den mest populære dag hos tilbudsjægerne verden over, og det er dermed også den mest travle dag hos de fleste butikker.

Hvornår er det Black Friday?

Den officielle dato for Black Friday i år er fredag d. 24 november 2022, men hos Philipson Wine starter vi tilbuddene ugen inden! Vores Black Week tilbud starter nemlig allerede søndag d. 19 november kl. 00:01, og bliver ikke billigere på Black Friday.

De bedste Black Friday tilbud hos Philipson Wine

Hos Philipson Wine sørger vi for, at du får de bedste vine til de bedste priser og ikke mindst den bedste købsoplevelse når Black Friday lander. Du kan være sikker på, at vi har det bredeste udvalg af kvalitetsvine i Danmark, og har de bedste tilbud på vin produceret af verdensberømte vinproducenter. Ved Black Friday og Black Week kan du nemlig spare helt op til 66% på vin!

Køb vin på Black Friday

Vi holder ikke kun Black Friday men Black Week hos Philipson Wine! Vi kommer med tilbud hvor du kan spare op til 66% på udvalgte vine, champagner, spiritus og vintilbehør.

Julegaver til de bedste Black Friday priser

Hvis du står og mangler ideer til julegaver, fødselsdagsgaver, bryllupsgaver, værtindegaver eller andet, kan du altid finde den helt rigtige gave her hos Philipson Wine. At finde en flot flaske champagne, rødvin, hvidvin eller spiritus er næsten altid et sikkert valg, og netop dét tilbyder vi hos Philipson Wine. Køb vin, champagne og meget andet til Danmarks bedste priser!