Mandag-Fredag: 9-18 | Lørdag: 10-15 | Søndag: lukket

BLACK WEEK
Rhône

Se vores Black Week katalog og bliv inspireret til dit næste vinkøb!

Tilbud udløber om:

Black Week kategorier - Spar op til 71%!

Rhône

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du kan finde et bredt sortiment af en masse forskellige vine.
 
Hos Philipson Wine finder du vine til enhver smag, og til konkurrencedygtige priser.

Vinsmagninger

Kom med til et af vores mange events på landets bedste restauranter.

Vil du vide mere?

Gå på opdagelse i vores Vinblog, hvor du kan blive klogere på alt fra vin og madsammensætninger, til opbevaring af din vin.

Black Friday tilbud - Côtes du Rhône

Navnet Côtes du Rhône betyder “skråningerne ved Rhône” og her fremstiller producenterne fremragende vin, der er elsket og efterspurgt i hele Danmark.
 
Rødvinene fra Côtes du Rhône er altid udsøgte i både smag og kvalitet, med et klassisk fransk udtryk, krydrede noter af sort peber og mørke bær. 

Køb vin hos Philipson Wine og opnå en masse fordele:

  • Top service
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Levering til døren
  • Anbefalinger af vin tilpasset efter din smag
 

Bredt udvalg af Rhône vin

Hos Philipson Wine er vi stolte af at samarbejde med verdens bedste winemaker Guigal, der har fået ikke mindre en 46 gange 100P, hvoraf 36 gange af selveste Robert Parker. Vi er i den kontekst utrolig stolte og beæret over at vi, som de eneste i verden,  igennem en årrække har lavet en vin sammen med Guigal familien – Cuvée Philipson - der er den bedst anmeldte Côtes-du-Rhône her i Danmark.

 

Vin fra Nord og Syd Rhône

Côtes du Rhône betragtes som én vinregion, men uofficielt har man valgt at skelne mellem om vinen kommer fra det nordlige eller sydlige Rhone. Det gør man fordi der i den geografiske opdeling leveres vidt forskellige stilarter.

I den nordlige del af Rhône er Syrah-druen den eneste tilladte drue i områdets rødvine. Vinene er ofte mere elegante og kølige med saft og peber i udtrykket. Det er også her de mest prestigefyldte Rhone vine komme fra. 

Vinene fra Syd Rhône er normalt domineret af Grenache, blandet med Mourvedre, Syrah og Carignan. Det giver mere fyldige, sødmefulde, krydrede og mindre tørre vine.