Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Juletilbud 2023!

Julen står for døren og med sig bringer den massevis af hyggelige stunder, god mad og vin. Vi fejrer julen med en gratis gave. Lige nu kan du få gaveæsker til dit køb HELT GRATIS.

For at få gratis gaveæsker, skal du blot:
- Købe for min. 299 kr.
- Klikke på knappen herunder og tilføj gaveæske
- Indtast kuponkoden "PWGAVE" i kurven
- OBS! Du kan få op til 6 gratis gaveæsker!

Alle juletilbud

 

Julekalender

 

Julemad & Vin

 

Julegaver

 

Julekatalog

 

Gavekort

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du kan finde et bredt sortiment af en masse forskellige vine.
 
Hos Philipson Wine finder du vine til enhver smag, og til konkurrencedygtige priser.

Vinsmagninger

Kom med til et af vores mange events på landets bedste restauranter.

Vil du vide mere?

Gå på opdagelse i vores Vinblog, hvor du kan blive klogere på alt fra vin og madsammensætninger, til opbevaring af din vin.

Vintilbud i julen hos Philipson Wine

Vi har hos Philipson Wine fundet alle de bedste juletilbud frem til dig! Dyk ned i vores juleunivers her på hjemmesiden, og find en masse spændende tilbud:

  • Udforsk vores håndplukkede udvalg af julevin på tilbud.
  • Ekstraordinært gode tilbud i vores julekalender.
  • Køb vin til julemaden ud fra vores anbefalinger.
  • Find inspiration ud fra vores julekatalog med et overblik over alle vores tilbud.
  • Køb julegaver, gavekort, gaveæsker og meget mere.

Vin julekalender 2023

Følg med i vores årlige julekalender når vi hver dag åbner op for dagens låge. I vores julekalender vil du hver dag finde et nyt og eksklusivt tilbud på vin, som du højst sansynligt skal vente længe for at finde igen. Udvalget vil brede sig over en masse forskellige typer vin, så vær sikker på at følge med hver dag så du ikke går glip af din favoritvin!

Vin til and

Andesteg er blandt danskernes foretrukne steg til julemenuen. For at matche andens intense og kraftfulde smag anbefaler vi, at du vælger en vin med en høj alkoholprocent, da det renser den fede smag. Derudover stiller det traditionelle tilbehør i form af søde brune kartofler og syrligt rødkål også krav til vinen. For at finde en god balance mellem vin og mad bør du gå efter en vin med høj syre og friskhed, da det balancerer syren fra rødkålen. Samtidigt bør du gå efter en vin med frugt og fylde, der afbalancerer sødmen fra sovsen og de brune kartofler.

Vin til flæskesteg

Fedmen og saltet fra flæskesværen stiller på tilsvarende måde krav til kraft, fylde, syre og alkohol i vinen. Du bør derfor gå efter en vin, som afbalancerer sødme fra sovsen og de brune kartofler og som samtidigt har en frisk frugt og fylde, hvilket harmonerer godt til syren i rødkål.

Vin til risalamande

Består desserten af den klassiske risalamande, skal du vælge en portvin med en sød eftersmag. Vinen skal nemlig passe godt sammen med frugten fra kirsebærsaucen og risalamanden. Vil du se, hvilke portvine, som vi anbefaler til din julemiddag? Så se en samlet oversigt over portvine her.

Læs vores store blogindlæg om vin til din julemiddag

Vil du blive klogere på hvilke vine, som egner sig særligt godt til julemiddagen? Så læs vores store blogindlæg om julevin her.