Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Winzer Krems

Winzer Krems er en af Østrigs største og mest moderne vinproducenter, her får du value-for-money på alle niveauer.

Kort om Winzer Krems

Winzer Krems er et af Østrigs største og mest moderne kooperativer, og deres rødder kan føres tilbage til 1447. Dette er sande value-for-money vine af høj kvalitet. Winzer Krems råder over ikke færre end 990 hektar vinmarker, hvilket gør dem til en af de største vinproducenter i Østrig. Alle druer høstes og sorteres manuelt, hvilket er noget usædvanligt for et kooperativ, men understreger Winzer Krems' tårnhøje kvalitet.

Winzer Krems
Winzer Krems

Vinhusets historie

Winzer Krems er et af Østrigs største og mest moderne kooperativer, og det går helt tilbage til år 447, hvor den første vinbondesammenslutning i Kremstal blev grundlagt. Dette er sande value-for-money vine af høj kvalitet. Byen Krems og dets omgivende vindistrikt Kremstal ligger omtrent 70 km vest for Wien. Området er godt på vej til at udvikle sig til et af Østrigs bedste hvidvinsområder, ikke mindst takket være den hæderkronede producentsammenslutning, Winzer Krems. Deres raffinerede og elegante vine har gået deres sejrsgang verden over, og har været en vigtig ambassadør for både Kremstal og hele Østrig.
+ Vis hele beskrivelsen

Dedikeret til kvalitet

Winzer Krems råder over ikke færre end 990 hektar vinmarker, hvilket gør dem til et af de største vinhuse i Østrig. Alle druer høstes og sorteres manuelt, hvilket er noget usædvanligt for et kooperativ, men dette understreger Winzer Krems dedikering til kvalitet. Winzer Krems har høstet meget anerkendelse for sine vine.
Winzer Krems