Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Weinlaubenhof Kracher

Kracher er uden tvivl en producent i verdensklasse. Som Østrigs svar på Chateau d’Yquem, og med tildelingen af 100P, er Kracher noget helt unikt.

Kort om Weinlaubenhof Kracher

Kracher er Østrigs svar på Chateau d’Yquem – og den mest berømte producent i landet takket være en kompromisløs kvalitetsproduktion af søde vine i verdensklasse. Både Wine Enthusiast og Falstaff har tildelt Kracher de magiske 100P. Wine Enthusiast placerede også deres vin på listen ’Top 100 Cellar Selections of 2018’. De søde vine er i toppen af hierarkiet, men familien Kracher laver også fremragende tørre vine bla. Pinot Gris og Zweigelt.

Weinlaubenhof Kracher
Weinlaubenhof Kracher

Vinhusets historie

Kracher er uden tvivl Østrigs mest berømte vinproducent, takket være en kompromisløs kvalitetsproduktion af søde vine i verdensklasse, vine som tåler sammenligning med de bedste søde vine i verden. Det er 3. generation som laver vin på vingården og familien Kracher ledes i dag af den unge Gerhard Kracher, der har været i spidsen af firmaet siden hans fader Alois Kracher døde i 2006. Michaela Kracher, Gerhards mor og Gerhards bedstefar er også involveret i produktionen. Gerhard Kracher tilstræber, ligesom sin fader, at producere den ultimative kvalitet på alle niveauer.
+ læs mere

Perfekt beliggenhed ved Neusiedlersee

Den nære beliggenhed ved Neusiedlersee i et område de lokale kalder Seewinkel, giver optimale betingelser for vinproduktionen i et helt specielt mikroklima: Det er meget varmt og tørt om sommeren, meget koldt om vinteren, foråret byder på masser af regn og efteråret er som regel mildt og ikke særligt regnfuldt. De milde vinde fra den Neusiedlersee bidrager med masser af fugtig tåge, hvilket er ideelt for botrytis cinerea, eller ædel råddenskab i druerne. Jordbunden er sandet og gruset. Kracher laver både søde og tørre vine De søde vine er naturligvis toppen af pyramiden med de historiske Trockenbeerenauslesen, Auslesen, Beerenauslesen og Eiswein, når klimaet tillader det, samt spätlesen. Men familien Kracher laver også fremragende tørre vine: En flot Pinot Gris, samt rødvine på Merlot og Zweigelt.
+ læs mere
Weinlaubenhof Kracher