Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Vidal-Fleury

Vidal-Fleury

Vidal-Fleury, ejet af Guigal, er beliggende i de berømte Côte-Rôtie marker, og kendt for sit klassiske udtryk. En tårnhøj kvalitet til prisen.

Kort om Vidal-Fleury

Vidal-Fleury, Rhônedalens ældste vinhus, er beliggende i de berømte Côte-Rôtie marker og har produceret vin uden afbrydelser siden 1781. Guigal, verdens bedste winemaker, opkøbte vinhuset i 1984 og har sidenhen forfinet Vidal-Fleury, som i dag er kendt for sit klassiske udtryk og en tårnhøj kvalitet til prisen. Robert Parker siger: ”Vidal-Fleury producerer et væld af højkvalitetsvin, hvoraf de fleste er fantastiske til prisen”.

Vidal-Fleury
Vidal-Fleury

Vidal-Fleurys historie

Vidal-Fleury er et topklasse Rhônehus, som ejes af den meget anerkendte winemaker Guigal, og han købte vinhuset i 1984. Vidal-Fleury blev grundlagt i 1781 og er beliggende midt i de berømte Côte-Rôtiemarker. Det er det eneste vinhus i Rhônedalen, der har lavet vin uden afbrydelse siden 1781. Vinhuset ejer en perlerække af vinmarker i den nordlige del af Rhôneområdet, men køber udvalgte druer fra hele Rhônedalen. Hovedparten af vinene eksporteres og vinene har altid haft et godt ry verden over. State-of-the-art winery Vinene vinificeres i det nye state-of-the-art winery som blev færdigt i 2008, og er specielt bygget til at lagre vinene indtil de er klare til salg. Vinene fremstilles af Vidal-Fleurys eget winemaker team, og kvaliteten er tårnhøj, ikke mindst på grund af de store investeringer og Guigals ejerskab. I gennemsnit lagrer vinene 6 måneder fra aftapning til salg.
+ læs mere

En perlerække af berømte vine fra de bedste appellationer

Vidal-Fleury producerer vine fra flere appellationer i Rhônedalen end noget andet Rhônehus, heriblandt berømte appellationer som Côte-Rôtie, Condrieu, Hermitage, Châteauneuf-du-Pape, Cornas, Saint-Joseph, Crozes-Hermitage, Gigondas, Vacqueyras, Tavel, Cairanne, Côtes du Rhône Villages, Côtes-du-Rhône og Ventoux. Enkeltmarken La Chatillonne i Côte-Rôtie (i Côte Blonde) er husets flagskib.
Vidal-Fleury