5 juni: Lukket | Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

Champagne Le Mesnil er en prisbelønnet producent som udelukkende laver Grand Cru Champagne i Le Mesnil-sur-Oger og er nabo til legenden Salon.

Kort om Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

Champagne Le Mesnil er en prisbelønnet producent, grundlagt i 1937. Le Mesnils 525 vinbønder råder over en stor del af den bedste Grand Cru vinmark i Champagnedistriktet, Le Mesnil. Samlet set har man 297 ha. af Champagnes absolut bedste marker og man laver kun Grand Cru Champagne. Nabo til legenden Salon i den legendariske by, Le Mesnil-sur-Oger, som er hjemsted for de bedste Chardonnaybaserede Champagner (Blanc de Blancs).

Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru
Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

Champagne Le Mesnils historie

Le Mesnil er den bedste Grand Cru Chardonnay vinmark i Champagnedistriktet, fordi denne mark giver de mest komplekse, crispy og mineralske Champagner. Det berømte kooperativ af samme navn blev grundlagt i 1937, og det er beliggende i hjertet af den skønne Champagne by Le Mesnil-sur-Oger og man laver kun Grand Cru champagne! Champagne Le Mesnil er nabo til legenden Salon! Det startede med en krise! I tredivernes økonomiske krise var det gået op for nogle visionære Champagne vinbønder at den eneste vej fremad var at lave Grand Cru Champagne på højt plan og gøre sig mindre afhængig af at skulle sælge druer til store Champagnemærker. Det medførte store investeringer og især har de senere år budt på en moderniseringsproces, så alle produktionsfaciliteter i dag fremstår som topmoderne til at producere topkvalitet! Alle kooperativets marker er beliggende i det meget eftertragtede Côte des Blancs, og man råder kun over Grand Cru marker!
+ Vis hele beskrivelsen

Grand Cru Champagne

525 vinbønder råder over Le Mesnil vinmarken, og det er samlet set 297 hektar af Champagnes absolut bedste marker. Champagne Le Mesnil har samlet lagringskapacitet til 5 mio. flasker. Den unikke kvalitet af druerne fra disse berømte terroirs gør, at de fleste store Champagnehuse er faste kunder. Alle Les Mesnils egne champagner lagrer minimum 3 år i de dybe kældre og ofte meget længere. Dette er en enestående producent!
+ Vis hele beskrivelsen
Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru