Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Schmitt Söhne

Schmitt Söhne – verdenskendt producent med Riesling som speciale.

Kort om Schmitt Söhne

Med en kombination af traditionelle og moderne produktionsmetoder, sætter familien kvalitet i højsædet, med klar fokus på at producere vin af høj kvalitet til favorable priser.

Schmitt Söhne
Schmitt Söhne

Vinhusets historie

For over 200 år siden slog Schmitt-forfædrene sig ned i den lille landsby Longuich, der ligger langs Mosel-floden, og begyndte at dyrke druer og producere vin. 5. generationer senere, er Schmitt Söhne en af Tysklands største og mest succesfulde vinproducenter, bl.a. er man den største tyske eksportør til Nordamerika. Med en kombination af traditionelle og moderne produktionsmetoder, sætter familien kvalitet i højsædet, med klar fokus på at producere vin af høj kvalitet til favorable priser. En tankegang, som gennem 200 år, har været familiens udgangspunkt: at producere de bedst mulige vine ved udelukkende brug af druer af den højeste kvalitet. I dag tilbyder Schmitt & Söhne prisvindende vine til overkommelige priser.
+ Vis hele beskrivelsen

Speciale i Riesling

Schmitt Sӧhne Family Wines er dedikeret til Riesling, der er en sentmodnende druesort, hvilket betyder, at den egner sig perfekt til det sydlige Tysklands moderate klima med en lang vækstsæson. De mange bakker og stejle skråninger, der dominerer det sydtyske landskab, giver vinstokkene større eksponering til sollys og hermed alle de rigtige parametre for perfekt modning af Riesling-druen. Den skiferrige jord hjælper modningsprocessen ved at holde på solens varme gennem de kølige nætter, samtidig med at bidrage til en flot mineralitet, som er unik for vine fra dette område. Disse elementer, sammen med det overordnede klima og dyrkningsmetoder, også kaldet terroir, er altafgørende for Schmitt Sohne Rieslings’ karakteristika og prisvindende smag. Riesling-druen har i mange år været en af verdens mest elskede druesorter. Med en aromatisk smagsprofil af frugt og blomsternoter, og velafbalanceret syre, kan druen producerer vine, der kan lagres og opnå fantastisk kompleksitet. Det er denne balance mellem frugt og syre, og utroligt lagringspotentiale, der gør Riesling så højt værdsat en drue.
+ Vis hele beskrivelsen
Schmitt Söhne
Schmitt Söhne

Bæredygtighed

Bæredygtighed har altid været i fokus hos Schmitt Söhne. Både de økonomiske, økologiske og sociale dimensioner tages i betragtning, og hermed sætter man beskyttelse af miljøet og social retfærdighed som første prioritet i både forskningsaktiviteterne og selve dyrkningen og produktionen af vinene. Som mål har man at forbedre løbende den overordnede effektivitet og bidrage til at den omkringliggende samfund i form af arbejde og social støtte og deltage i bæredygtig udvikling ved at have økologi som mål indenfor de kommende år.
+ Vis hele beskrivelsen