Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Roda

Roda er en af Riojas nye stjerner. Med ratings på 98P fra Wine Enthusiast, er der tale om en sand komet, der leverer kvalitet langt over prisniveauet.

Kort om Roda

Roda har siden begyndelsen i 1987 været en af Riojas helt store stjerner og med til at revolutionere den moderne Rioja med fokus på terroir og kvalitet fremfor volumen. Roda producerer fire forskellige vine; Sela, Roda, Roda 1 og ikonvinen Cirsion, som kvalitetsmæssigt leverer langt over prisniveauet. Roda’s ultimative topvin Cirsion tilhører de største spanske kometer såsom Pingus og Vega Sicilia.

Roda
Roda

Vinhusets historie

En af Riojas helt store stjerner, Bodegas Roda, blev grundlagt så sent som i slutningen af 1980'erne, og vakte stor opsigt fra første dag. Bodegas Roda skabt en helt ny stil, som ikke blot er en modernisering af den eksisterende, men som afspejler helt nye dybder i Riojas vine.

Topkvalitet

Bodegas Roda dyrker sine druer i ca 500 meters højde på tre nøje udvalgte marker. Vinstokkene er plantet ekstremt tæt, således at hver vinstok yder et meget lille udbytte af højeste kvalitet. Bodegas Roda var den første vingård i Rioja, som installerede borde til håndsortering af de høstede druer, og der kasseres med hård hånd. Roda fremstiller fire vine i Rioja; Sela, Roda, Roda I og Cirsion, samt 1 vin i Spaniens andet store og berømte område, nemlig Ribera del Duero kaldet Corrimbo.
+ Vis hele beskrivelsen
Roda
Roda

Bæredygtighed

Bodegas Roda producerer vine efter bæredygtige principper, ved bl.a. at undgå at bruge kemikalier, syntetiske tilsætningsstoffer og derudover bliver druerne hånd-høstet! Alt dette gøres grundet ønsket om at vise respekt for naturens processer og cyklus.