Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Marlborough Sun

Marlborough Sun er kendt for at lave bæredygtige kvalitetsvine fra højborgen af Sauvignon Blanc i New Zealand - Marlborough - til ufattelige skarpe og konkurrencedygtige priser.

Kort om Marlborough Sun

Marlborough Sun producerer ærlige vine, som er certificeret bæredygtige. Marlborough Sun afspejler dette 'nyheds' aspekt af Marlboroughs vindyrkning og international anerkendelse som vinregion. Udover at være certificeret bæredygtige, vinificeres Marlborough Suns vine også efter veganske principper. En populær producent fra Marlborough med fokus på kvalitet, terroir og med value-for-money.

Marlborough Sun
Marlborough Sun

Vinhusets historie

Siden starten af vindyrkningen i New Zealand, har Marlborough på South Island markeret sig som den mest berømte vinregion i New Zealand. Det var i 1986, at Marlborough Sauvignon Blanc for alvor fangede international interesse og blev et fokuspunkt for både vinkendere og forbrugere. Vinene blev verdenskendt, og New Zealand blev anerkendt som en førende New World vinregion. Vinkendere begyndte at vise interesse for andre druesorter, blandt andet Pinot Noir, som siden ligeledes har opnået stor anerkendelse verden rundt. Marlborough Sun har for alvor markeret sig i Marlborough for imponerende value-for-money og kvalitetsvine som udtrykker terroir og kvalitet.
+ Vis hele beskrivelsen
Marlborough Sun

Bæredygtighed

Vinene er certificerede bæredygtige, og der vinificeres efter veganske principper.