Mandag-Fredag: 9-18 | Lørdag: 10-15 | Søndag: lukket
Laura Catena

Laura Catena

Laura Catena, datter af Nicolas Catena, Sydamerikas bedste vinproducent med flere 100P ratings på CV’et, står bag kvalitetsvinene, La Posta og Luca.

Kort om Laura Catena

Laura Catena, datter af Nicolas Catena, Sydamerikas bedste vinproducent med flere 100P ratings på CV’et, spiller en vigtig rolle i Catena-imperiet. Hun har været drivkraften i udviklingen af Catenas super-premium Malbec single vineyards. I dag er Laura Catena direktør hos Catena Zapata, men driver samtidig sine egne brands, Luca (opkaldt efter hendes søn) og La Posta. Disse vine har flere gange være på Wine Spectators ”Top 100”-liste.

Laura Catena
Laura Catena

Vinhusets historie

Laura Catena er datter af Nicolas Catena, Argentinas og Sydamerikas bedste vinproducent, og hun anses for at være den mest sandsynlige tronarving til Catena-imperiet, hvilket medfører store forventninger til hende. Allerede i dag har Laura en vigtig rolle, da hun bl.a. har været drivkraften i udviklingen af Catenas super-premium Malbec single vineyards. I Mendoza findes en lang række familiedrevne vinmarker, hvilket Catena familie er et glimrende eksempel på. Laura er nemlig fjerde generation i Catena familie, som producere vin, på hendes egen vingården Luca Winery i Mendoza. Hun fokuserer på små produktioner fra de familiedrevne vinmarker, som har meget unikke placeringer og gamle vinstokke. Lauras vine adskiller sig fra Catenas øvrige vine. Det nyeste skud på stammen er La Posta serien, som laves efter samme filosofi som de mere eksklusive Luca vine. La Posta vinene er alle exceptionelle kvaliteter, som giver stor værdi for pengene.
+ Vis hele beskrivelsen

The face of Argentine wine

Udover at være en del af den familiedrevne gård og producere egne vine, er Laura også administrerende direktør på Bodega Catena Zapata, hvor hun samarbejder med Alejandro Vigil om at lave vin. Derudover forsker hun også på Catena Institute of Wine. Laura er blevet kaldt, “the face of Argentine wine”, for hendes meget aktive rolle i at studere og promovere argentinske vine.
Laura Catena