• Gratis fragt
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Jacopo Poli

Jacopo Poli

Poli producerer Italiens bedste Grappa. Distelleriet er blevet et synonym for kvalitet, og står altid øverst på podiet når der skal uddeles priser.

Kort om Jacopo Poli

Poli laver Italiens bedste Grappa. Poli blev grundlagt i 1898 nær Bassano Del Grappa med en ambition om at lave Italiens bedste Grappa - hvilket må siges at være lykkes. Distilleriet er stadig i familien Polis eje med Jacopo Poli Jr. i spidsen. Poli har indgået et samarbejde med ikonet, Sassicaia, hvor de i fællesskab har skabt ”Grappa di Sassicaia”, der udelukkende er lavet på basis af presserester af druer anvendt til Sassicaia.

Jacopo Poli
Jacopo Poli

Verdens Bedste Grappa

Poli er et berømt destilleri i Norditalien i Bassano del Grappa. Firmaet blev grundlagt i 1898 og laver Italiens ubestridt bedste Grappaer og brændevine. Huset er stadig familieejet med Jacopo Poli Jr. i spidsen. De fremstiller en meget bred vifte af højkvalitets produkter og derudover driver et meget kendt Grappa-museum. Grappa for Sassicaia Jacopo Poli er en anerkendt grappa-skaber, faktisk så stor at da ejerne af Sassicaia, som er italiens bedste og mest berømte vin, besluttede at lave en grappa, så faldt deres valg naturligt på Poli. Siden har andre berømte producenter indgået samarbejde med Jacopo Poli heriblandt, Williams & Humbert Sherry, Clément Rom. Niepoort portvin.
+ læs mere

Innovation på alle planer

Jacopo hviler aldrig på laurbærrene, ud over de mere traditionelle grappaer, så søger Jacopo hele tiden efter den perfekte grappa. Således raffineres grappa produktionen konstant med lancering af nye og bedre grappaer hvert år på familiens topmoderne state-of-the-art destilleri. Poli laver også likør, brandy og frugtbrændevine. Det fælles kendetegn for alle Polis produkter er den meget store renhed og typicitet i den enkelte grappa.
+ læs mere
Jacopo Poli