Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Jacopo Poli

Jacopo Poli

Med respekt for traditionerne, har Poli-familien forfinet destilleriets kunst og vundet stor international anerkendelse. Deres destillater er blevet et synonym for kvalitet, og Poli står altid øverst på podiet når der skal uddeles priser.

Kort om Jacopo Poli

Poli er et familieejet destilleri fra den nordlige del af Veneto, som kan dateres helt tilbage til 1898. Gennem generationer, har Familien Poli specialiseret sig i at lave nogle af Italiens bedste destillater og likører. Destilleriet ligger blot få minutters kørsel fra Bassano del Grappa - Grappens fødeby. Poli er dog meget mere end blot grappa. Destilleriets sortiment strækker sig fra Brandy og hele vejen til Eau de Vie, Sherry, Limoncello, Gin, Vermouth og meget mere.

Jacopo Poli
Jacopo Poli

Traditioner og godt håndværk

Med stor respekt for traditionerne og det gode håndværk, har Poli-familien forfinet destilleriets kunst, hvorfor deres dedikation og hårde flid har sikret Poli stor international anerkendelse. Destilleriet er stadig i familien Polis eje og drives med Jacopo Poli Jr. i spidsen. Jacopo Poli Jr. har været medvirkende til at Poli i dag regnes for at være et af Italiens absolut bedste destillerier. Poli’s grappa lever i en liga for sig selv, og de har blandet et samarbejde med den verdensberømte Supertoscaner, Sassicaia. I fællesskab har de skabt ”Grappa di Sassicaia”, der udelukkende er lavet på basis af presserester af druer anvendt til Sassicaia. Siden har andre berømte producenter indgået samarbejde med Jacopo Poli heriblandt, Williams & Humbert Sherry, Clément Rom. Niepoort portvin.
+ læs mere

Perfekt til klassikere og populære sommerdrinks

Poli er meget mere end blot grappa. Destilleriets sortiment strækker sig fra Brandy og hele vejen til Eau de Vie, Sherry, Limoncello, Gin og Vermouth. Polis destillater er af højeste kvalitet, hvorfor deres produkter vinder frem hos flere førende cocktailbarer verden over. Processerne finjusteres løbende i familiens state-of-the-art destilleri, men der er dog nogle kendetegn som går igen i alle Polis produkter; udtalt renhed og autenticitet. Uanset om du er på jagt efter de bedste ingredienser til din Negroni eller Gin &Tonic - eller blot jagter gaven til vedkommende der har alt - er Polis sortiment det perfekte sted at starte. Polis high-end Limoncello spiller blandt andet en hovedrolle i sommerens helt store hit, Limoncello-Spritz.
+ læs mere
Jacopo Poli