Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Imbuko

Imbuko blev i 2017 kåret til ”Best Value Producer”, hvilket er letforståeligt når man oplever, at kvaliteten overstiger prisen med længder.

Kort om Imbuko

Man kan kun have stor ”beundring for” Imbuko – hvilket også er navnets betydning på det Sydafrikanske sprog, Xhosa. Navnet afspejler den vinøse oplevelse man får for pengene. I 2017 blev Imbuko kåret til ”Best Value Producer”, hvilket er forståeligt når kvaliteten overstiger prisen med længder. Imbuko har vundet stor anerkendelse til Sydafrikanske prisuddelinger, og hørte til blandt de ti bedste producenter til Vitis Vinifera Awards 2019.

Imbuko
Imbuko

Vinhusets historie

Imbuko ligger tæt på Wellington i hjertet af Boland, ikke langt fra Paarl i den vestlige del af Kap provinsen i Sydafrika. I sin nuværende form er vingården kun knap 20 år gammel og drives af den meget dynamiske Theunis van Zijl, som har arbejdet i den sydafrikanske vinbranche i mange år. Tidligere lavede vngården kun "bulk wine", men da markerne og dermed druerne er af rigtig god kvalitet så Theunis et stort potentiale og alt sælges nu under eget navn. Imbuko betyder ”Beundring for” på det lokale sprog Xhosa, et af Sydafrikas 11 officielle sprog.
+ læs mere

Value for Money fra de bedste distrikter

Druerne til Imbukos entry level vine som Kleine Kaap og Barrel Select serien kommer ikke kun fra vingården i Wellington, men fra andre forskellige områder som Stellenbosch, Paarl, Tulbagh and the Breede River Valley. Dette giver mulighed for at udvælge de bedste druer fra de bedste områder. Value-for-money serien Van Zijl vinder hvert år guldmedaljer på smagninger i Sydafrika.
Imbuko