Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Grupo Coviñas

Coviñas er en sammenlægning af 10 mindre kooperativer, der består af over 3000 individuelle vinbønder, som sammen har skabt et state-of-the-art vineri med stor international succes. Coviñas vandt "Best Winery Coop in the World 2022".

Kort om Grupo Coviñas

Coviñas er en sammenlægning af 10 mindre kooperativer, der består af over 3000 individuelle vinbønder, som sammen besidder over 41 % Utiel-Requena DO. Coviñas har et state of the art vineri, med blandt andet 3.500 m2 temperatur- og fugtighedskontrolleret lagringsplads, for at sikre optimal lagring. Coviñas har siden 1965 leveret utrolig value for money vin til 30 forskellige lande.

Grupo Coviñas
Grupo Coviñas

Vinhusets historie

Historien om vin-kooperativitet Covinas begyndte i 1965 i Valencia, da ti kooperativer valgt at slå sig sammen for at styrke og optimere deres synlighed på markedet og forbedre deres kvalitetsvin. De ti kooperativer inden for Covinas er Los Isidros, Requena, La Portera, Roma, Las Monjas, San Antonio, Campo Arcís, Villargordo, Barrio Arroyo og Los Duques, og tilsammen er det mere end 3000 vindyrkere som Covinas repræsenter!
+ Vis hele beskrivelsen

Fra national til international anerkendelse

Fra begyndelsen har Bodegas Coviñas haft national og international succes. Deres vine har opnået meget anerkendelse på en lang række forskellige markeder, hvor deres kvalitet er anerkendt og værdsat. I dag har Covinas et af de bredeste distributionsnet i Valencia-regionen, selvom de eksporterer ca. 80 % af deres vine til 30 forskellige lande. Derudover arbejder Covinas meget med at introducere nye sorter, så de kan udvide deres sortiment af vin, men de tilstræber altid at producere vin af høj kvalitet med markant særpræg!
+ Vis hele beskrivelsen
Grupo Coviñas