Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Domaine Tour Saint Michel

Domaine Tour Saint Michel er en topproducent fra Châteauneuf-du-Pape, der laver elegante vine i en klar "feminin" stil.

Kort om Domaine Tour Saint Michel

Domaine Tour Saint Michel blev grundlagt i 1930, drives i dag på bæredygtig og dynamisk vis af Mireille Fabre og hendes datter Mireille. Trods beliggenheden i den Sydlige del af Châteuneuf-du-Pape, hvor det bliver meget varmt, så har Mireille en klar "feminin" stil, som er faldet i mange vinkritikeres smag, herunder Robert Parker og Wine Spectator og vundet flere lokale priser i Frankrig. Vinene er sand value-for-money!

Domaine Tour Saint Michel
Domaine Tour Saint Michel

Domainne Tour Saint Michels 3. generation

Domaine Tour Saint Michel har eksisteret i tre generationer og blev grundlagt af Henri Fabre i 1930. Vingården råder over 40 hektar, heraf 35 i den sydlige del af Châteauneuf-du Pape. I dag drives vingården af datteren Mireille, og stilen er de sidste 10 år blevet markant mere moderne.

Mireille fokuserer og imponerer!

Mireille fokuserer på at producere stilrene, elegante vine som samtidig bevarer Châteauneuf-du-Papes typiske kendetegn af fylde og krydderier. Hun har en klar "feminin" stil, som falder i mange vinkritikeres smag, herunder Robert Parker og WineSpectator. Alle druer håndhøstes og håndsorteres og de lagres både i de traditionelle store fade "foudres", samt i “barriques”.
Domaine Tour Saint Michel