Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Domaine Richard Rottiers

Domaine Richard Rottiers er eliteproducent med rødder i Chablis, der laver elegante vine fra hjertet af Beaujolais med fokus på økologi.

Kort om Domaine Richard Rottiers

Richard Rottiers stammer oprindelig fra Chablis, hvor familien ejer Domaine des Malandes. Richard Rottiers bliver i dag anset for at være en af de bedste producenter i Beaujolais, og blandt hans faste fanskare er Neal Martin fra The Wine Advocate; ”I was immediately impressed by the selection of wines courtesy of Domaine Richard Rottiers”. Rottiers er kendt for at lave elegante og raffinerede vine som har været økologisk certificerede siden 2012.

Domaine Richard Rottiers
Domaine Richard Rottiers

Elegante vine fra hjertet af Beaujolais

Richard Rottiers overtog i 2007 3 ha vinmarker, med gamle vinstokke med en alder på mellem 40 og 80 år, og startede sin egen vingård med fokus på at afspejle det unikke terroir i den lille Beaujolais-kommune Moulin à Vent som ligger i det nordlige Beaujolais. Vingården ligger i den idyliske by Romaneche-Thorins og domainets vinmarker ligger på skråningen op til den ikoniske mølle som er symbolet for hele Moulin a Vent området.. Før Richard overtog havde han været i lære i følgende vinregioner: Chablis, Californien, Gaillac, Sydafrika, New Zealand, Luberon og Brouilly. I dag ejer domainet 5 ha vinmarker, hvor Richard og hans partner Corinne udlever deres passion for vindyrkning.
+ læs mere

Raffineret dyb stil

Der fokuseres både på jordbunden og på miljøet for at høste druer, der er sunde og som har den rigtige modenhed. Druerne der bruges til vinene er udelukkende Gamay og er håndplukket og omhyggeligt sorteret i vinmarkerne, så kun de bedste druer kommer med i den færdige vin. Generelt er vinene elegante og raffineret i stilen med fokus på frugt og blødhed.
Domaine Richard Rottiers