Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Domaine Gagnard-Delagrange

Domaine Gagnard Delagrange ligger i hjertet af Chassagne-Montrachet og ejes af 86 årige Madame Marie-Josephe Gagnard-Delagrange, som stadig er aktiv i markarbejdet.

Kort om Domaine Gagnard-Delagrange

Domaine Gagnard Delagrange ligger i hjertet af Chassagne-Montrachet og ejes af 86 årige Madame Marie-Josephe Gagnard-Delagrange, som stadig er aktiv i markarbejdet. Domainet kan føre sine rødder tilbage til 1622 og herfra stammer en del af de vinmarker, som i dag laves af Domaine Fontaine-Gagnard og Domaine Blain-Gagnard.

Domaine Gagnard-Delagrange
Domaine Gagnard-Delagrange

Madame Gagnard-Delagrange

Domainet er blevet delt ved ægteskaber mellem vinfamilier, hvilket er meget almindeligt i Bourgogne og en del af Bourgognes charme. Madame Gagnard-Delagrange beholdt dog nogle parceller i nogle af de bedste vinmarker: Grand Cru Bâtard-Montrachet, samt de berømte 1. Cru’er Morgeot og Boudriottes samt 1. Cru Volnay Les Champans. Domainet varetages i dag af Marc-Antonin Blain-Gagnard, som er Marie-Josephes barnebarn, og som i øvrigt har sit eget Domaine Marc-Antonin Blain og er arving til Domaine Blain-Gagnard sammen med sin søster. Sammen laver de også Brouilly på Domaine Blain frère & soeur. Marc-Antonin var i ”lære” hos bedstefar Jacques Gagnard i 3 år og overtog arbejdet , da denne døde. Produktionen er nærmest mikroskopisk på dette boutique Domaine som næsten udelukkende sælge i England og USA.
+ Vis hele beskrivelsen