5 juni: Lukket | Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Domaine De Suremain

Domaine Suremain laver vine af høj kvalitet fra 1. Cru-marker i Mercurey. Godset drives af sønnen, Loïc som tidl. er kåret til ”Best Young Winemaker”.

Kort om Domaine De Suremain

Vi har arbejdet sammen med Domaine de Suremain i over 30 år. Siden sønnen Loïc overtog i 2015, er Domainet blevet en anmelderrost favorit fra Bourgogne, der producerer traditionelle og langtidsholdbare vine fra de tre bedste 1. Cru-marker i Mercurey. Det er svært at finde value-for-money i Bourgogne, men Domaine de Suremain må siges at være et fund til prisen!

Domaine De Suremain
Domaine De Suremain

Traditionens vogter

Domaine Suremain er traditionens vogter og frembringer langtidsholdbar Mercurey fra de tre bedste 1. Cru-marker i Mercurey: 1. Cru Bondue, 1. Cru Clos l'Eveque og 1. Cru Sazenay, samt en uforlignelig Villages. Domainet ligger i hjertet af Bourgogne omringet af et meget smuk landskab. Domainet producerer kun Mercurey appellations vine på ejendommens 18 hektar og det giver god mulighed for at udforske nuancerne i terroiret. Domaine Suremain har længe været kendt for sit gode forhold mellem attraktiv pris og høj, stabil kvalitet.
+ Vis hele beskrivelsen

Verdensberømte rødvine!

Kommunen Mercurey fik sit navn i 500-tallet, da Romerne byggede et tempel på stedet til ære for Merkur. Nogenlunde samtidig blev egnens første vinstokke plantet, i dag brygger vinbønder videre på en halvandet årtusind gammel tradition. Mercurey er i dag især verdensberømt for sine rødvine som kendetegnes ved en kraftfuld, moden frugt, ofte med nuancer af skovbær og muld. Det historiske Domaine drives idag af faderen Yves og sønnen Loïc.
+ Vis hele beskrivelsen
Domaine De Suremain