• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Domaine De La Vieille Julienne

La Vieille Julienne har været familieejet siden 1905. I dag domainet en hæderkronet referenceproducent som hele 3 gange har vundet 100P af Parker.

Kort om Domaine De La Vieille Julienne

Domaine de la Vieille Julienne er en referenceproducent i Châteauneuf- du-Pape. Hele tre gange har domainet fået tildelt de magiske 100P af Robert Parker. Beskrevet som ”One of my favorite produceres” af Jeb Dunnuck, har den nuværende ejer Jean-Paul Daumen overbevist alverdens anmelderne om, at hans vine hører til blandt Rhône-dalens elite. Ved hjælp af økologiske og biodynamiske dyrkningsmetoder sikres en gennembrigende høj kvalitet i vinene.

Domaine De La Vieille Julienne
Domaine De La Vieille Julienne

Domaine de la Vieille Juliennes historie

Domainet blev i 1905 overtaget af den nuværende ejer familien Daumen. Siden 1990 er det Jean-Paul Daumen, der står i spidsen for dette legendariske domaine. Jean-Paul var fra starten overbevist om at økologiske og biodynamiske dyrkningsmetoder ville højne kvaliteten og disse praktiseres i dag, uden at man dog ønsker at skilte med det, da familiens filosofi er, at vinene skal tale for sig selv. Alle domainets vine anses for at være i toppen af deres appellation. Vieille Julienne ejer også vinmarker med meget gamle vinstokke i Côtes-du-Rhône (80-100 år gamle Grenache vinstokke), faktisk lige uden for Châteauneuf-du-Pape appellationens grænse. Alle druer til vinene håndsorteres, der bruges naturgær og små, brugte fade.
+ læs mere

En af Frankrigs helt store og meget sjældne vine

Vieille Juliennes Cuvée Réserve er en af Frankrigs helt store og meget sjældne vine, som er et samleobjekt på linie med Guigals 3 berømte enkeltmarker. Der laves alt for få flasker, og der er enorm rift om dem. Den får næsten altid meget høje points af de internationale vinanmeldere!
Domaine De La Vieille Julienne
Domaine De La Vieille Julienne

Bæredygtighed

Domaine de la Vieille Julienne er ikke certificeret som en økologisk eller biodynamiske producent, men følger alligevel begge retningslinjer meget nøje. Derudover tilstræber Jean-Paul at dyrke alle hans vine så naturligt som muligt, derfor håndplukkes druerne, og naturgær anvendes!