• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Chateau Haut Maillet

Château Haut-Maillet, der er nabo til legendariske Château Pétrus og Château Le Pin, producerer testvindende Pomerol til priser der er til at betale.

Kort om Chateau Haut Maillet

Château Haut-Maillet producerer fantastisk Pomerol til priser, der næsten ikke er til forstå. Er man Bordeaux-elsker kan det være svært at opstøve et bedre alternativ end Château Haut-Maillet. Slottets vinmarker grænser op til l'Evangile, La Fleur Petrus og Gazin, hvilket unægteligt har sat sit præg på vinen. Med det legendariske slot, Chateau Petrus blot et stenkast væk, og mere end 200 år erfaring i bagage, får man testvindende vin for en slik.

Chateau Haut Maillet
Chateau Haut Maillet

Familien Estager

Familien Estager ejer tre smukke Pomerolslotte; Château Haut-Maillet, Château La Cabanne og Château Plincette. Derudover ejer de flere ejendomme i Saint-Emilion og Bordeaux. Familien har dyrket vin i disse områder siden 1934.

Tre fantastiske Pomerol slotte

Château Haut-Maillet, Pomerol Slottet er på blot 5 hektar og ligger centralt i Pomerol. Der har været dyrket vin i området siden romertiden. Slottets historie går 200 år tilbage og vinstokkene er i gennemsnit 25 år gamle. Château Haut-Maillet har meget fornemme naboer som Vieux Château Certan, Château Cheval-Blanc og Château Nénin, som sælges for astronomiske priser på alverdens vinbørser. Men familien Estager sætter en ære i at producere en traditionel Pomerol til overkommelige og stabile priser og vinen har derfor også fået en stor og trofast fanskare verden over. Château La Cabanne, Pomerol Dette lille velansete slot på blot 10 hektar ligger i hjertet af Pomerol. Der har været dyrket vin i området siden romertiden. Navnet La Cabanne (en hytte) stammer fra middelalderen, hvor markarbejderne boede i små hytter i området. Vingården er blevet helt renoveret i 2011 efter en brand og fremstår i dag topmoderne. Domaine de Compostelle er slottets glimrende 2. vin. Château Plincette, Pomerol Et lille slot i Pomerol, der med sine blot 2 hektar og en produktion på kun 1.000 kasser årligt, må siges at høre blandt de sjældne fund. Det er utrolig bløde og meget karakteristiske Pomerol, med varm og indbydende bouquet af modne frugter, en anelse appelsin og et markant præg af fadlagring. De internationale anmeldere er vilde med årgang 2015.
+ læs mere
Chateau Haut Maillet