• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Castello dei Rampolla

Castello dei Rampolla er en 100 points (James Suckling & Vinous) producent, der drives biodynamisk med kompromisløs tilgang til kvalitet.

Kort om Castello dei Rampolla

Castello dei Rampolla, som Robert Parker tidligere har omtalt som Toscanas svar på Château Mouton Rotschild, har været igennem en imponerende udvikling, og i dag drives slottet biodynamisk med en kompromisløs tilgang til kvalitet af 2. generation, Luca og Maurizia di Napoli. Rampolla er blevet et sandt vartegn for topklasse, James Suckling har tildelt Castello dei Rampolla de næsten uopnåelige 100 point - og det samme har Antoni Galloni (Vinous).

Castello dei Rampolla
Castello dei Rampolla

Vinhusets historie

Castello dei Rampolla blev grundlagt af Alceo di Napoli i 1972. Alceo var en af Toscanas visionære pionerer, og med assistance fra vinguruen Giacomo Tachis (Sassicaias ønolog), spottede han nogle marker i Chianti Classico området, som snart skulle vise sig at levere nogle af Toscanas bedste Sangiovese og Cabernet Sauvignon baserede vine. Da Alceo de Napoli døde i 1991, overtog børnene Luca og Maurizia driften, og derefter rykkede deres vine op i toppen af den italienske vin superliga, blandet grundet deres super ikon vine, Sammarco. Castello deo Rampolla er et vinslot, som producerer top kvalitet Chianti, Sammarco og Vigna d'Alceo, som er nogle af Italiens mest berømte vine med op til 99 point fra Robert Parker. Castello dei Rampolla drives i dag biodynamisk og kompromisløst af Luca og Maurizia di Napoli. Som er et solidt vartegn for topklasse!
+ læs mere

Omlægning til biodynamik

Alceo de Napolis største bedrift var at udvælge nogle af Toscanas bedste marker og plante de helt rigtige sorter. Børnene, Luca og Maurizias, største præstation har været at pleje markerne på den bedst mulige måde, derfor foregår dyrkningen i dag efter biodynamikkens principper, Vinene i dag er mere fantastiske og kraftfulde end nogensinde!
Castello dei Rampolla
Castello dei Rampolla

Bæredygtighed

Castello dei Rampolla dyrker deres vine efter biodynamiske principper, de skaber de bedste vilkår for druerne og lader naturen klare resten.