Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Cascina Pian d'Or

Med 900-års erfaring, og flere udmærkelser i Decanter, producerer Cascina Pian d’Or perlende Moscato d’Asti og Brachetto, der ikke er til at modstå.

Kort om Cascina Pian d'Or

Familien Barbero, som står bag Cascina Pian d’Or, har dyrket vin i Piemontes Mango-område i over 900 år. Det siges at Moscato-druer var blandt familiens afgrøder, da de første druer blev høstet i området tilbage i 1100-tallet. Familien Barbero er med tiden blevet synonym for de bedste Moscato d’Asti fra området. Med fokus på kvalitet, producerer de perlende Moscato d’Asti og Brachetto med en friskhed og sødme, der ikke er til at modstå.

Cascina Pian d'Or
Cascina Pian d'Or

Vinhusets historie

Cascina Pian d’Or er en lille specialproducent af Moscato d'Asti, som er Piemontes mest elegante og læskende dessertvin. Familien Barberos slægt har dyrket vin i Piemontes såkaldte Mango-område i 900 år. Mango er det område, hvor de fineste perlende Moscato d’Asti vine fremstilles, og Moscato druen har sikkert også været blandt familiens afgrøder, da de første druer blev høstet i 1100-tallet. Familien Barbero regnes i dag for at være blandt de bedste producenter af Moscato d’Asti.
+ Vis hele beskrivelsen

Som friske druer i et glas

Familien Barberos motto lyder “Som friske druer i et glas”. Hermed menes, at de tilstræber at manipulere så lidt med vinen, at aromaerne i vinglasset bliver som frisk høstede druer. Siden familiens nye vingård blev taget i brug i 1990’erne er kvaliteten blevet endnu højere, og husets vine har opnået en gnistrende intensitet og nerve.
Cascina Pian d'Or