Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Casas del Bosque

Casas del Bosque er en sand kold-klima juvel fra Casablanca Valley. Casas del Bosque har vundet flere topplaceringer på Top 50 World’s Best Vineyards.

Kort om Casas del Bosque

Casas del Bosque laver kold-klima vine i Casablanca Valley i Chile, tæt på Stillehavets kølige vinde.. Vingården har vundet Top 50 World’s Best Vineyards 2020. Casas del Bosque er grundlagt i 1993 af den Italienske familie Cuneo. Den anerkendte Winemaker Grant Phelps (tidligere hos Viu Manent), stop i spidsen for vingården i mange år, før han fløj videre til et nyt projekt. Alle vinene er certificeret bæredygtige og fri for pesticider.

Casas del Bosque
Casas del Bosque

Vinhusets historie

Det chilenske boutique winery Casas del Bosque ligger 70 km nord for hovedstaden Santiago og 30 km fra den historiske by Valparaiso midt i det maleriske Casablanca Valley, som er kendt for at være Chiles bedste distrikt til koldklima vine på grund af beliggenheden tæt på Stillehavet. Vingården blev grundlagt i 1993 og Viña Casas del Bosque er 100% familieejet af familien Cuneo, som oprindelig stammer fra Italien. New Zealandsk touch Igennem mange år var den New Zealandske Winemaker Grant Phelps (som tidligere var winemaker hos Viu Manent) frontfigur hos Casas del Bosque, men efter at Grant er blevet selvstændig, så har den indflydelsesrige og vanvittigt dygtige winemaker Sam Harrop overtaget roret i Casas del Bosques kældre. Sam er, udover at være new zealænder, Master of Wine - en uddannelse og titel, som kun ganske få og yderst dedikerede mennesker har - pt. er der nemlig under 400 mennesker i verden, der kan kalde sig Master of Wine. Sam fører stilen videre med stort fokus på cool climate Pinot Noir og Sauvignon Blanc.
+ læs mere

Fokus på Pinot noir og Sauvignon Blanc

Casas del Bosque er især blevet kendt for at lave fremragende Sauvignon Blanc og Pinot Noir - vinene er anerkendte og rost af vinkritikere verden over. På vingården drives også luksusrestauranten Tanino, som af Wine Access Magazine er valgt til at være blandt de 20 bedste vin restauranter i hele verden!
Casas del Bosque
Casas del Bosque

Bæredygtighed

Vina Casas del Bosque er certificeret bærdygtig med Chiles “The Sustainability Code”, som er et frivilligt instrument, der er designet til at inkorporere bæredygtighed i vinindustrien.