Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Cantina Valpolicella Negrar

Cantina di Negrar regner sig selv for at være opfinderen af den verdenskendte Amarone. Kooperativet er kåret som Italiens bedste kooperativ flere år i træk.

Kort om Cantina Valpolicella Negrar

Cantina di Negrar regner sig selv for at være opfinderen af Amarone. I 1936 skete der en fejl, der skulle vise sig at være held i uheld. Efter at kældermesteren havde glemt et fad med Recioto, opstod en af verdens mest kendte vine. Cantina Negrars vinmarker ligger i den originale Valpolicella Classico zone, og vinen dyrkes efter bæredygtige principper. Kooperativet er blevet kåret som Italiens bedste kooperativ flere år i træk af Weinwirthschaft.

Cantina Valpolicella Negrar
Cantina Valpolicella Negrar

Vinhusets historie

Vinhuset blev oprettet i år 1933 da seks lokale mænd gik sammen og skabte et kooperativ. Mændenes formål var producere lokal vin med respekt for miljøet og terroir. Vinhusets filosofi er at producere vin af den bedste kvalitet med et kort supply chain fra produktionen til forbrugeren. Derfor gør kooperativet meget ud af selv at være involveret i hele produktionen, herunder både høsten, håndteringen af druer, vinifikationen, lagringsperioden osv. Det er en fælles filosofi for alle medlemmer at det er vigtigt at brug tid i vinmarkerne for at forstår terroir og den vin som dyrkes.
+ læs mere

Traditionel vin!

Cantina di Negrar er lokaliseret få kilometer fra Verona i Nordøst Italien, og består af 230 partnere, som sammen med det professionelle hold tilstræber at producere vin efter områdets gamle traditioner.
Cantina Valpolicella Negrar