• Gratis fragt!
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Vin

Hos Philipson Wine har vi et bredt udvalg af vin fra hele verden. Alt fra lækre rødvine til forfriskende hvidvine og bobler.

Danmarks største udvalg af kvalitets vin

Philipson Wine blev grundlagt i 1987, under Christian Philipsons femårige ophold i Bourgogne. Siden har vi arbejdet på at blive danskernes foretrukne vinhandel. I 2002 begyndte vi online vin salg. Dette gjorde, at vi kunne skære alle de fordyrende mellemled væk - til gavn for vores kunder. Det gør at vi i dag kan levere de bedste vin tilbud til vores kunder, direkte fra vinbonden. Vores udvalg består af kvalitetsvine fra hele verden, rødvinhvidvinrosévin, og ikke mindst Champagne, og andre mousserende vine. Vi har vine fra alle de foretrukne lande.

Danmarks bedste vin

Uanset om du er erfaren vinentusiast, eller ny i vinens verden, er det vores fornemmeste opgave er at levere gode og inspirerende vinoplevelser til dig. Hos Philipson Wine er det Ikke kun vin fra Bourgogne, men vi ønsker også at dele ud af vinoplevelser fra de bedste producenter i BordeauxBrunelloPiemonte, Toscana, Argentina, og Ribera del Duero.

Hos Philipson Wine er vi i direkte kontakt med vinproducenterne og køber stort ind på de rette tidspunkter. Vi skærer alle fordyrende led som agenter, grossister og mellemhandlere væk, og handler direkte hos vinbonden. Denne strategi sikrer til enhver tid vores kunder en meget konkurrencedygtig kvalitet og pris.

Philipson Wine

Netop fordi vi selv er vinelskere, arbejder vi ydmygt for at sikre vores kunder den bedste vinrådgivning. Vi er behjælpelige, og hjælper gerne vores kunder med alle spørgsmål. Vi sætter hos Philipson Wine en ære i højt service niveau. Alle vores medarbejdere er, i kraft af deres mange års erfaring i vinbranchen, heriblandt sommerlier, altid i stand til at yde en kvalificeret og personlig rådgivning. Vi glæder os til at invitere dig til fortryllende vinoplevelser online eller i vores showroom i Kokkedal.