Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Two Hands

Two Hands Wines producerer energisk kvalitetsvin med skyhøje ratings hos Robert Parker (98P). Gården bliver kaldt ’outstanding’ af James Halliday.

Kort om Two Hands

Man skal lede længe et så anmelderrost vinforetagende, som Two Hands. Robert Parker kalder dem for "den sydlige halvkugles bedste negociant". Vingården har haft hele otte (!) vine med i Wine Spectators top 100-liste. James Halliday, Australiens førende vinguru, tildeler Two Hands de maksimale 5 stjerner og prædikatet "outstanding". Op til 98P Parker.

Two Hands
Two Hands

Vinhusets historie

Michael Twelftree og Richard Mintz stiftede i 1999 Two Hands Wines. Deres ambition dengang var, og er stadig i dag, at demonstrere diversiteten i australsk Shiraz ved at fremhæve regionale karakteristika og at lade frugten være det vigtigste udtryk i Two Hands vinene. Kvalitet uden at gå på kompromis er filosofien der driver alle beslutninger hos Two Hands. Derfor er det ikke så mærkeligt, at vinene har modtaget meget international anerkendelse fra den respekterede vinverden. Two Hands stræber efter at differentiere sig selv, ved at være unik, sjov og innovativ i deres forretningsmodel, samtidig med at de prioriterer at opretholde en høj grad af professionalisme og integritet.
+ Vis hele beskrivelsen

Altid ekstraordinær kvalitet

Two Hands vine er meget karakterfulde og meget forskellige. Michael og Richard overlader intet til tilfældigheder også selvom de ikke selv dyrker druerne. I stedet for selv at dyrke druerne, opkøber de druerne fra de bedste dyrkere, i de bedste distrikter og derudover er de i tæt dialog med dyrkerne, for at sikre en høj kvalitet. Vinificeringen tager Michael og Richard sig selv af, på den måde sikrer de sig, at druerne behandles nænsomt, og at deres potentiale udnyttes på bedste vis. Stilmæssigt varierer vinene fra år til år, men kvaliteten er altid ekstraordinær. Derudover tilstræber Michael og Richard at producere vine, der afspejler vinens oprindelse, og generelt for alle vinene er, at frugt er det primære træk, som understøttes af tanniner og syre. Den sydlige halvkugles bedste ifølge Robert Parker Man skal lede længe efter et så anmelderrost vin-foretagende, som Two Hands. Robert Parker kalder dem for “den sydlige halvkugles bedste negociant”. Vingården har haft hele otte vine med i Wine Spectators top 100-liste.
+ Vis hele beskrivelsen
Two Hands