Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Trediberri

Trediberri er et økologisk certificeret boutique-winery, kendt for elegante og terroirdrevne Baroloer. ”Mesterlig Barolo” - Gastro.

Kort om Trediberri

Trediberri er boutique-winery, der er kendt for sine elegante, burgundiske og terroirdrevne Baroloer fra den berømte kommune La Morra. Vingårdens små 8 ha. er økologisk certificerede siden 2015. Huset lever efter mindst mulig indblanding, ingen pesticider og stærk biodiversitet i markerne. Trediberri har på rekordtid høstet stor ros hos internationale anmeldere og er blevet kultproducent hos bla. Robert Parker.

Trediberri
Trediberri

Vinhusets historie

Baroloproducenten Trediberris produktion er så lille, at de kan kategoriseres som super boutique producent. Bag Trediberri står Federico Oberto, en meget respekteret vinmager hos den berømte producent Renato Ratti, hans søn Nicola og Vladimiro Rambaldi som er bankmand og en meget dedikeret vinsamler. De 3 partneres vingård ligger i Berri, en lille landsby i La Morra og deraf kommer navnet Trediberri: de tre fra Berri. Vingården blev etableret i 2008 da Nicola Oberto besluttede at ende sin karriere som børsmægler i London, og drog hjem til sin far Federico Oberto for at udleve drømmen om egen vingård.
+ læs mere

Mikroproduktion af terroir vine

Trediberris mål er at skabe behagelige vine, hvor styrke og tannin ikke dominerer over den elegance og balance der er så typisk for La Morras terroir. Den stærkt begrænsede produktion gør det muligt for de tre partnere udelukkende at lave vine de selv elsker: fyldige men samtidige også nemme at nyde. Som de selv udtrykker det: ”når en vin er så god at flasken hurtigt tømmes, så har vi gjort vores job”. Stilen er cremede vine med sort frugt, stor elegance og ofte med indsmigrende strejf af viol.
+ læs mere
Trediberri
Trediberri

Bæredygtighed

Filosofien hos Trediberri er enkel: Mindst mulig indblanding og økologisk drift (certificeret fra årgang 2015). Her bruges ingen pesticider og der dyrkes græsdække mellem rækkerne for at styrke biodiversiteten i markerne. I dag har de næsten 8 hektar vinmarker; 5 hektar i Berri beplantet med Nebbiolo, 1,8 hektar i den midterste del af Cru'en Rocche dell' Annunziate som altid har været i familien Obertos eje og 1,8 hektar af vinmarken Cappalotti, som de lejer. De sælger i dag en del af druerne til andre producenter men vil med årene selv vinificere en større og større andel. Vinifikationen er traditionel med lang maceration og lagring på store slavonske egetræsfade.
+ læs mere