• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
The Iconic Estate

The Iconic Estate

Oplev rumænsk kvalitetsvin fra Draculas baghave. The Iconic Estate er en prisvindende producent af value-for-money vine, ikke mindst Pinot Noir.

Kort om The Iconic Estate

The Iconic Estate blev grundlagt i Draculas baghave af den engelske vinimportør, John Halewood og hans rumænske kompagnon, Dan Muntean. The Iconic Estate er en velanset producent i Rumænien, som også laver vin i samarbejde med Prins Radu af Rumænien. The Iconic Estate leverer overraskende gode value-for-money oplevelser - selv Berlingske blev imponeret og tildelte The Iconic Estate’s Pinot Noir hele 5-stjerner.

The Iconic Estate
The Iconic Estate

Vinhusets historie

Halewood Wines startede som et samarbejde mellem den engelske importør John Halewood og rumæneren Dan Muntean. I første omgang købte man druer af lokale bønder, men lavede selv vinen. Men her 10 år efter grundlæggelsen, er Halewood Wines vokset til at være en af de største vinmarksejere i Rumænien med over 350 ha i Transsylvanien. I 2019 har Alexandrion Group som er et af de førende vinfirmaer i Rumænien opkøbt Halewood og vingårdens navn er nu The Iconic Estate.
+ læs mere

Grev Draculas hjemegn

The Iconic Estate har vinmarker i hele Rumænien og især i Dealu Mare syd for Transsylvanien, der var den berømte Grev Draculas hjemegn. Også ude ved kysten ved Sortehavet har man store besiddelser af vinmarker. The Iconic Estate er meget velanset i Rumænien, hvor man bl.a. også sælger prestigevinen Principele i samarbejde med Prins Radu af Rumænien.
The Iconic Estate