• Gratis fragt!
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Telmo Rodriguez

Telmo Rodriguez

En af Spaniens bedste winemakers, Telmo Rodriguez, har på rekordtid skabt et navn i blandt den spanske elite med sine magiske 100P ratings.

Kort om Telmo Rodriguez

Telmo Rodriguez er kåret til Spaniens bedste vinproducent af Tim Atkin og Guia Peñin (Spanske Robert Parker), som ung havde han ”lærepladser"hos bl.a. Petrus, Guigal, Cos d'Estournel og Dominus. Derudover har Telmo gentagende gange vundet de uopnåelige 100P Ratings af både Parker og Suckling. Telmo er også i spidsen for familiens berømte Rioja slot Remelluri, som har gennemgået en kvalitetsrevolution.

Telmo Rodriguez
Telmo Rodriguez

Vinhusets historie

Vinslottet Remelluri er ejet af den berømte vinfamilie Rodriguez og blev grundlagt af Jaime Rodriguez i 1968. Jaime var en pionér i Rioja og Remelluri var den første vingård i området, som udelukkende kun aftappede vin fra egne marker på selve vingården. En slotsaftappet Rioja efter forbillede i Bordeaux! I dag har Jaimes søn Telmo Rodriguez overtaget driften af Remelluri.

Den "fortabte søn"

Telmo Rodriguez var i nogle år familiens ”fortabte søn” og derfor skabte han sig et navn i eget firma. Telmo bliver anset som en af de bedste winemakers, som har blik for at skabe originale vine til overkommelige priser. Blandt Telmos lærepladser er blandt andet Petrus i Pomerol, Guigal i Rhône, Cos d'Estournel i Saint-Estèphe og Dominus i Californien.
Telmo Rodriguez
Telmo Rodriguez

Bæredygtighed

Telmos filosofi har gjort at Remelluris marker i dag er under omlægning til økologisk dyrkning, og det er hans hensigt at følge op med en certificeret biodynamisk produktion. Telmo satser også på at eksportere vinene og ikke kun satse på det spanske marked!