Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Salon - Delamotte

Salon - Delamotte

Salon er synonymt med sjældenhed og topkvalitet, der er kun lavet 43 årgange siden 1921, et internationalt investeringsobjekt. 2 x 100P Decanter.

Kort om Salon - Delamotte

Salon blev grundlagt i 1921 af Eugène-Aimé Salon, som allerede i 1905 havde eksperimenteret med Blanc de Blancs-produktion. Champagnen blev hurtigt kult og førstevalget blandt det kvalitetsbevidste klientel i de brølende 1920'ere og 1930'ernes Paris. Champagne Salon Le Mesnil laves kun i store årgange, 43 til dato siden 1921, der er altid for få flasker og på grund af sin sjældenhed og topkvalitet er Salon er et internationalt investeringsobjekt.

Salon - Delamotte
Salon - Delamotte

Salon Delamottes historie

Ingen over, ingen ved siden af! Salon er Champagnes svar på Montrachet, og det er en af verdens største vinøse oplevelser som alle bør opleve mindst en gang i livet. Mange andre champagnehuse misunder Delamotte, for Delamotte er søsterhus til Salon og da Salon kun produceres i de mest ypperste årgange, lader man Champagne Delamotte gøre brug af druerne i de andre år. Derudover ligger huset i Le-Mesnil-sur-Oger, som er den absolut fineste by med Grand Cru status i hele Champagne. Salon - en levende legende Salon blev grundlagt i 1905 af Eugène- Aimé Salon og fik i løbet af 20'erne et ry som ingen andre. Salon var den foretrukne luksus champagne på det legendariske Maxim's i Paris. Siden da har huset ikke set tilbage, fokus har været fuldstændig koncentreret på at opretholde og endda forbedre et legendarisk ry. Hemmeligheden bag dette ry er simpelt: der anvendes kun chardonnay druer, disse kommer kun fra Grand Cru marker i Le Mesnil-sur- Oger, vinstokkene er over 40 år gamle, vinen laves kun i store champagne år, og derudover er der ofte kontakt mellem most og gær i 10 år! Delamottes Champagner er medium kraftige, og de besidder en uovertruffen elegance og sprødhed.
+ læs mere

Få flasker og tårnhøj kvalitet skaber samlerobjekt

Salon produceres kun i de store Champagne år og kun i meget små mængder, hvilket gør, at der er er rift om de dyre dråber. Derfor for Salons champagne status som er samlerobjekter, og de handles til skyhøje priser. Salon får altid topplacering i blindsmagninger og er for mange kendere Champagne nr.1.
Salon - Delamotte