Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Precision Wine Company

Precision Wines er en fremtrædende producent i Napa Valley, der laver kvalitetsvin med et skarpt fokus på detaljen og value-for-money.

Kort om Precision Wine Company

Precision Wines er en fremtrædende producent i Napa Valley, der laver kvalitetsvin med et skarpt fokus på detaljen. Indehaver, Trevor Sheehan, begyndte sin rejse i vinbranchen for 10 år siden efter at have tilbragt næsten et årtis oplæring i Bourgogne og Bordeaux. Hans mål er at skabe velsmagende vine til overkommelige priser - men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Precision Wines er velsmagende vin med massere af value-for-money.

Precision Wine Company
Precision Wine Company

Vinhusets historie

Som navnet antyder leverer Precision WIne Co. en markant og mangfoldig samling af vin. Hver vin bliver fremstillet med en meget omhyggelig opmærksomhed på høj kvalitet og på små som store detaljer. Lige fra høsten af druerne i vinmarkerne til valg af design af emballage foretages hvert step med præcision. Precision Wine ønsker med deres vine at vise hvordan californiske vine udtrykker en kompleks smag, hvor det unikke og forskellige terrori kan mærkes i vinene. Trevor Sheehan, som er vinhandler og winemaker, startede sin rejse for at skabe en samling af topvine. Trevors første vin var otte tønder Chardonnay fra Beckstoffer vineyard og Carbernet Sauvignon fra Howell Mountain.
+ Vis hele beskrivelsen

Terroir skal mærkes!

Trevor er en mand, som lever for at producere vine hvor jordens terroir kan mærkes. Han har arbejdet på Precision Wine i mere end ti år, hvor han tilstræber at forfine og tydeliggøre de mange forskellige smagsnuancer, som er kendetegn for vinene, som bliver fremstillet på skråninger omkring Lodi i San Joaquin Valley.
Precision Wine Company