Mandag-Fredag: 9-18 | Lørdag: 10-15 | Søndag: lukket

Pebble Lane

Pebble Lane er indbegrebet af bæredygtige kvalitetsvine fra det hæderkronede Monterey County i Californien. Pebble Lane er sublim value-for-money.

Kort om Pebble Lane

Pebble Lane er en vingård fra Monterey County i Californien. Ejendommen er kendt for sine høje kvalitetskrav og bæredygtige tilgang til vinfremstilling. Deres produktion understøttes af 100% grøn energi, hvilket har sikret dem en bæredygtig certificering af California Sustainable Winegrowing Alliance. Pebble Lane har vundet priser for deres Pinot Noir, som i 2019 blev kåret til ”Best Pinot Noir” af Sommelier International Wine Competition.

Pebble Lane
Pebble Lane

Bæredygtig kvalitet for pengene

Pebble Lane er en bæredygtig vingård fra Monterey County i Californien. Gården er kendt for sine klassiske ’estate-grown’ vine, som gang på gang præsterer på et enestående kvalitetsniveau i forhold til konkurrerende vine i samme prisklasse. Pebble Lane benytter udelukkende druer fra deres egne marker, og har valgt ikke at opkøbe fra andre bønder. De har derfor 100% kontrol over sin høst, og kan lettere kontrollere modningsprocessen og dermed høste på det helt rette tidspunkt. Deres bæredygtige produktion er understøttet af 100% grønenergi og drypvanding, hvilket reducerer vandforbruget i marken. Vingården er blevet kendt for sine vine produceret på druetyperne; Chardonnay, Pinot Noir og Cabernet Sauvignon. Disse druevarianter trives godt i det varme, men afvekslende vejr i Monterey County. Pebble Lane producerer i dag nogle af de mest populære vine fra Monterey County – et område som oplever stigende interesse blandt anmeldere og vinentusiaster.
+ Vis hele beskrivelsen

Beliggende i hjertet af Monterey County

Pebble lane ligger i et af de mest spændende områder i nyere amerikansk vinhistorie – Monterey County. Det var først i 1960’erne at vinbønderne begyndte at valfarte til området for at dyrke vine i et kommercielt-skala. Vinbønderne startede med at slå sig ned i Salinas Valley, som i dag er regnet for at være hjertet af vinproduktion i Monterey Conuty. Salinas Valley strækker sig over 90 km, og er kendt for sine kraftige og kølige aftenvinde, som giver ideelle vækstbetingelser for druerne. De kolde vinde og den tætte morgen tåge er medvirkende til at holde vinstokkene nedkølet, hvilket forlænger druernes ’hang-time’. I og med at druerne får lov til at hænge længere på vinstokkene opstår en jævn modning på trods af den skarpe Californiske sommersol. De komplekse frugtnuancer udvikles over tid, mens den essentielle syre bevares i druerne. Dette er vigtig for at kunne producere en vin af tilstrækkelig kvalitet. Vinene fra Pebble Lane er udviklet i samarbejde med den amerikanske restaurantkæde, Morton’s The Steakhouse. Winemakeren fra Pebble Lane, og folket fra Morton’s The Steakhouse, har forsøgt at skabe nogle bæredygtige vine som passer godt til grillmad. Tanninerne i Pebble Lanes Cabernet Sauvignon komplimenterer de grillede nuancer i en T-bone eller Porterhouse steak, mens magre udskæringer som Filet Mignon eller grillet laks i højere grad komplimenteres af den fyldige Pinot Noir.
+ Vis hele beskrivelsen
Pebble Lane