Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Les Vignes Saint Vincent

Domainet har været i familiens eje i 3 generationer og ligger i hjertet af Muscadet mellem de to floder Sèvre og Maine i den vestligste del af Loiredal. Certificeret økologisk.

Kort om Les Vignes Saint Vincent

Domainet har været i familiens eje i 3 generationer og ledes i dag af Michel Delhommeau. Domainet har 25 ha vinmarker i hjertet af Muscadet mellem de to floder Sèvre og Maine i den vestligste del af Loiredalen ud mod Atlanterhavet. I respekt for naturen, dyrker Michel sine marker økologisk og er nu fuldt certificeret efter princippet én mark – ét terroir – én vin. Den perfekte vin til østers!

Les Vignes Saint Vincent
Les Vignes Saint Vincent

Økologisk familieejet domaine

Domainet har været i familiens eje i 3 generationer og ledes i dag af Michel Delhommeau som overtog vingården i 1988 efter sine forældre. Domainet har 25 hektar vinmarker i hjertet af Muscadet mellem de to floder Sèvre og Maine i den vestligste del af Loiredalen ud mod Atlanterhavet. I respekt for naturen, dyrker Michel sine marker økologisk og han er nu fuldt certificeret. Målet for den kvalitetsbevidste vinbonde er at producere vine af uforlignelige elegance og kvalitet og ikke mindst at fremstille vine der afspejler hans vinmarkers specifikke terroir. Derfor er alle hans vine enkeltmarksvine efter princippet én mark – ét terroir – én vin.
+ Vis hele beskrivelsen

Kvalitativ genfødsel af en udskældte vin

Muscadet havde før i tiden et ry for at være en noget tynd og kedelig vin men små kvalitetsbevidste producenter har nu bevist, at Muscadet i de rigtige hænder giver skønne, lette og elegante hvidvine. Vinene er blevet meget populære på de trendy bistroer i Paris men på grund af fortidens lidt blakkede ry, er priserne dog stadig så gode, at der her er tale om nogle af de bedste ”value-for-money” hvidvins køb i verden.
+ Vis hele beskrivelsen
Les Vignes Saint Vincent
Les Vignes Saint Vincent

Bæredygtighed

Les Vignes Saint Vincent dyrker og producerer alle sine vine efter økologiske principper, og er den dag i dag også økologisk certificeret.