• Gratis fragt hele ugen!
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

LES MAITRES VIGNERONS DE SAINT TROPEZ

Les Maitres Vignerons de Saint Tropez producerer nogle af Sydfrankrigs bedste rosévine på den berømte St.-Tropez halvø.

Kort om LES MAITRES VIGNERONS DE SAINT TROPEZ

Les Maitres Vignerons de Saint Tropez er en af de førende producenter af Provencevin. Maîtres er en sammenslutning mellem ni vingårde, som tilsammen kultiverer 900 ha vinmarker beliggende på den berømte St.-Tropez halvø, og med vingården inde i selve Saint-Tropez by. Alle medlemmernes vinmarker ligger tæt på havet og det giver vinene et køligt og elegant udtryk i rosévinene, som i dag er blandt de bedste i Sydfrankrig.

LES MAITRES VIGNERONS DE SAINT TROPEZ

En sammenslutning af 9 fantastiske domainer

Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez er en sammenslutning af 9 domainer, grundlagt i 1964, som er beliggende på den berømte Saint Tropez halvø, hvor alverdens jet-setterer ynder at holde ferie. Kooperativet laver både hvidvine, rødvine og rosévine og det er især sidstnævnte der har gjort Côtes de Provence vinene verdenskendte for deres flotte laksefarvede vin, som har en tør og sprød smag der passer perfekt til middelhavets klima og gastronomi. De mest anvendte druer til rosévinene er Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan og Mourvèdre. Solskin og kolde vinde Klimaet er maritimt og undergrunden bestående af sand, kalk, skifer, granit og vulkansk materiale er perfekt til at lave nogle af de allerbedste Provence vine. Her skinner solen op til 3000 timer om året! Vinmarkerne køles ned både af Mistralvinden, men også af kølige vinde fra det nærliggende Middelhav og nogle af vinmarker ligger også direkte ud til havet.
+ læs mere

Château de Pampelonne og Château de Pampelonne Rosé de Provence

Dette slot er det mest kendte blandt Les Maîtres Vignerons de Saint- Tropez' domainer og mange feriegæster vil kunne nikke genkendende til flasken. Slottet er fra begyndelsen af det 18. århundrede og det er et af områdets smukkeste beliggende ved de berømte strande ved Pampelonne i kommunen Ramatuelle. Man startede med at plante 2 hektar i 1920, hvilket i dag er blevet til 50 hektar. Alle druer håndhøstes naturligvis og man stræber efter perfektion på alle niveauer i vinfremstillingen. Château de Pampelonne Rosé de Provence er en prestige vin med en fantastisk flot og elegant lyserød farve, en raffineret bouquet af røde bær med et strejf salt. Den har en super elegant smag, som slutter tørt og sprødt med antydning af frugter som fersken og melon.
+ læs mere
LES MAITRES VIGNERONS DE SAINT TROPEZ