Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Les Maitres Vignerons De Saint Tropez

Les Maitres Vignerons De Saint Tropez

Les Maitres Vignerons de Saint Tropez producerer nogle af Sydfrankrigs bedste rosévine på den berømte St.-Tropez halvø.

Kort om Les Maitres Vignerons De Saint Tropez

Les Maitres Vignerons de Saint Tropez er en af de førende producenter af Rosé de Provence. Maîtres er en sammenslutning mellem ni vingårde, som tilsammen kultiverer 900 ha vinmarker og med vingården inde i selve Saint-Tropez by. De fleste medlemmers vinmarker ligger tæt på havet og det giver vinene et køligt og elegant udtryk i rosévinene, som i dag er blandt de bedste i Sydfrankrig.

Les Maitres Vignerons De Saint Tropez
Les Maitres Vignerons De Saint Tropez

En sammenslutning af 9 fantastiske domainer

Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez er en sammenslutning af 9 domainer, grundlagt i 1964, som er beliggende på den berømte Saint Tropez halvø, hvor alverdens jet-setterer ynder at holde ferie. Maîtres laver både hvidvine, rødvine og rosévine, men det er især sidstnævnte der har gjort Côtes de Provence vinene verdenskendte for deres flotte laksefarvede vin, som har en tør og sprød smag der passer perfekt til middelhavets klima og gastronomi. De mest anvendte druer til rosévinene er Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan, Mourvèdre og Rolle. Solskin, kolde vinde og den gyldne trekant (Le triangle d'or) Klimaet er maritimt og undergrunden bestående af sand, kalk, skifer, granit og vulkansk materiale er perfekt til at lave nogle af de allerbedste Provence vine. Her skinner solen op til 3000 timer om året! Størestedelen af vinmarkerne ligger i ligger i den berømte gyldne trekant i Provence (le riangle d'or) mellem Cuers, Puget Ville og Pierrefeu. Vinmarkerne køles ned både af Mistralvinden, men også af kølige vinde fra det nærliggende Middelhav og nogle af vinmarker ligger også direkte ud til havet.
+ Vis hele beskrivelsen

Prestigevinen Gold - det bedste af det bedste

Gold er en luksus rosé og en hyldest til det ekseptionelle terroir som dannes af de 3 legendariske rosé-byer Cuers, Pierrefeu og Puget, "den gylde trekant indenfor rose". Druerne kommer fra vinmarkerne indenfor denne trekant og vinen er sammensat ud fra den store ekspertise og viden fra de 3 byer. Vinen er elegant og velafbalanceret med en fin sart laksefarve, aromatisk næse og en sprød frugtig smag af fine røde bær. Afsluttes med en let mineralitet. Rose i den absolutte luksusklasse!
+ Vis hele beskrivelsen
Les Maitres Vignerons De Saint Tropez