• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

La Marca

La Marca blev et ikon, da de som den eneste vingård i verden, fik en Prosecco med på Wine Spectators legendariske liste, "Top 100 Wines of the Year".

Kort om La Marca

La Marca har som den eneste vingård i verden fået en Prosecco med på Wine Spectators legendariske liste, "Top 100 Wines of the Year". Ud af 15.000 smagte vine blev La Marca nummer 75 på Wine Spectators Top 100-liste. La Marca er en sammenslutning af vinbønder med speciale i fremstilling af Prosecco i det nordøstlige Italien nær Valdobiodane og Conegliano. La Marca har gentagende gange vundet stor anerkendelse til internationale prisuddelinger.

La Marca
La Marca

Vinhusets historie

La Marca vingården er en sammenslutning af kvalitets vinmagere i Veneto-området, som sammen har specialiseret sig i Prosecco fremstilling. Takket være den talentfulde vinmager, Fabrizio Gatto, og hans strenge direktiver til selektering af de bedste druer, formår man at lave perlende Prosecco på et tårnhøjt niveau. La Marca har som den eneste vingård i verden fået en Prosecco-vin med på Wine Spectators legendariske liste, "Top 100 Wines of the Year". La Marca har ca. 7000 hektar vinmarker i Veneto området.
+ læs mere

Prosecco-druen

Prosecco druen dyrkes stort set kun i Norditalien, af den simple årsag at druesorten har tendens til at modne ret sent, hvilket har holdt andre europæiske vinlande fra at adoptere vindruen til deres produktion. Prosecco-vin kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.
La Marca