Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket

Greywacke

Kevin Judd der gennem 25 år var Founding Winemaker hos Cloudy Bay, startede i 2009 sit eget soloprojekt – det skulle vise sig at blive en sand anmelderfavorit

Kort om Greywacke

Greywacke er skabt af Kevin Judd, New Zealand's ukronede Sauvignon Blanc konge og manden bag den moderne Sauvignon Blanc fra New Zealand. Kevin Judd var gennem 25 år Chief Winemaker hos legendariske, Cloudy Bay, men blev træt af kun at lave store volumener og i 2009 realiserede Kevin en drøm og startede sit eget soloprojekt med fokus på kvalitet – det blev hurtigt en anmelderfavorit (96P - James Suckling).

Greywacke
Greywacke

Vinhusets historie

Greywacke er skabt af Kevin Judd, New Zealands mest fremme pioner. Han er manden bag den moderne Sauvignon Blanc i New Zealand, og han var gennem en lang periode chef winemaker hos legendariske Cloudy Bay og han har derfor været med til at sætte standarden for Sauvignon Blanc fra Marlborough. I 2009 valgte Kevin at realisere en mangeårig drøm, og etablerede sit soloprojekt, Greywacke. Greywacke er en type småsten, som man finder overalt i New Zealands flodlejer, og som også er rigt forekommende i Marlboroughs vinmarker, hvor druerne til Greywacke-vinene dyrkes.
+ Vis hele beskrivelsen

Marlboroughs bedste underområder

Druerne til Greywacke-vinene stammer fra Wairau og Southern Plains, som er to af Marlborough-distriktets bedste underområder. Her har Kevin Judd tegnet langtidskontrakter med en lille håndfuld af de bedste vinbønder, som fremstiller druer i præcis den stil og kvalitet, som han søger. For Kevin Judd er det afgørende, at druerne er så aromatiske som overhovedet muligt, og at de har en syngende frisk syre til at afbalancere frugten.
+ Vis hele beskrivelsen
Greywacke