• Gratis fragt!
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Formation

Formation er en bæredygtig producent fra Californiens appellation, Arroyo Seco i Monterey. Gården er drevet af 100% grønenergi.

Kort om FORMATION

Formation er en populær producent fra Arroyo Seco AVA-appellation i Monterey County. Beliggende i en af Californiens mest eftertragtede appellationer har Formation ideelle vækstbetingelser, hvilket de udnytter til fulde. Vingården er bæredygtig certificeret og 100% drevet af grønenergi.

Formation
Formation

Californiens mest attraktive appellation

Formation ligger i den eftertragtede Arroyo Seco AVA-appellation i Californiens Monterey County. En AVA er en appellation, der ligesom i Frankrig sætter bestemte krav til den geografiske placering, produktionsform og kvalitetskrav. Arroyo Seco er den mindste appellation i Californien, men har altid været anset for at være det ypperste sted at producere vin i Californien. Kendt for sit kølige klima og maritime indflydelse har Arroyo Seco de længste vækstsæsoner i Californien. Få meter fra kysten findes Monterey Canyon, som er en af Stillehavets dybeste undervandskløfter. De lave vandtemperaturer er med til at sikre kølige og kraftfulde aftenvinde, hvilket skaber optimale betingelser for en jævn og stabil modning af druerne. De komplekse frugtnoter får lov til at udvikle sig langsomt mens syre-indholdet bevares i druerne. Formation dyrker alle druerne selv, hvorfor de kan stå inde for en ensartet kvalitet. Vingården er certificeret bæredygtig og produktionen er understøttet af 100% grønenergi.
+ læs mere