• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Esteban Martin

Esteban Martin

Esteban Martin ligger i det nordlige Spanien, hvor de regnes for at være én af Aragon-regionens bedste producenter. De producerer vin helt uden brug af pesticider - til priser der skriger value-for-money.

Kort om Esteban Martin

Bodegas Esteban Martín er en familieejet vingård, der blev grundlagt i 2003. Fra vingårdens spæde start, har Esteban Martin været en sand pioner inden for bæredygtig vinproduktion. Vingården ligger for foden af Sierra de Algairén-bjergene, hvor de ejer ca. 400 ha. vinmarker. I 2020 vandt vingården prisen som Most Sustainable Winery from Spain af LUX Magazine. Domænet bliver også anerkendt af Robert Parker med ordene; ”very good value”.

Esteban Martin
Esteban Martin

Vinhusets historie

Bodegas Esteban Martin ligger i Cariñena i det nordlige Spanien. Vingård og marker ligger ved foden af Pyrenæerne, 500 m over havets overflade. Netop i dette område er der et specielt godt klima for vindyrkning med forholdsvis høje temperaturer om sommeren, som mildnes af en kølig, tør vin fra Pyrenæerne, kaldet Cierzo. Grenache er kongen Garnacha (Grenache) druen er dominerende hos Bodegas Esteban Martin, men man dyrker også Tempranillo, Mazuela, Syrah og Chardonnay. Flere spanske ønologer mener at Garnacha oprindelig kommer fra Cariñena og stoltheden over den gode kvalitet på netop Grenache dominerede vine er stor i hele området og man råder over meget gamle vinstokke.
+ læs mere

Succes med value-for-money og moderne teknik

Cariñena var indtil for få år siden et lidt glemt vinområde, hvor der blev lavet store mængder lidt gammeldags vin uden fokus på kvalitet, men det har Bodegas Esteban Martin gjort fuldstændig op med ved at investere massivt i moderne teknik og produktionsmetoder med fokus på moderne, frugtige vine til fine priser, hvor alle kan være med. Det har Bodegaen høstet meget ros for rundt omkring i verden!
+ læs mere
Esteban Martin
Esteban Martin

Bæredygtighed

Bodegas Esteban Martín fremstiller ærlige vine af høj kvalitet efter bæredygtige principper. Deres vine er produceret med stor omtanke for naturen, og afspejler markernes terroir. 30 procent af alle deres vinmarker er dyrket efter økologiske principper. Vingården har derved formået at reducere deres miljøaftryk markant siden 2003. Esteban Martín har fået tildelt vegansk certificering, og vandt prisen som ”Most Sustainable Winery from Spain 2020” af LUX Magazin UK.
+ læs mere