• Gratis fragt fra 500,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

ESTEBAN MARTIN

Bodegas Esteban Martin ligger i det nordlige Spanien. Her produceres vin helt uden brug af pesticider - til priser der skriger value-for-money.

Kort om ESTEBAN MARTIN

Bodegas Esteban Martin ligger i Cariñena i det nordlige Spanien ved foden af Pyrenæerne ca. 500 meter over havets overfalde. Netop i dette område er der et specielt godt klima for vindyrkning, hvilket også bliver anerkendt af Robert Parker, der omtaler Esteban Martin som ”very good value”. Esteban Martin arbejder efter "grønne" metoder og bruger derfor ikke pesticider i sin produktion. Fyldig og frugtdrevne vine til priser, hvor alle kan være med

ESTEBAN MARTIN

Vinhusets historie

Bodegas Esteban Martin ligger i Cariñena i det nordlige Spanien. Vingård og marker ligger ved foden af Pyrenæerne, 500 m over havets overflade. Netop i dette område er der et specielt godt klima for vindyrkning med forholdsvis høje temperaturer om sommeren, som mildnes af en kølig, tør vin fra Pyrenæerne, kaldet Cierzo. Grenache er kongen Garnacha (Grenache) druen er dominerende hos Bodegas Esteban Martin, men man dyrker også Tempranillo, Mazuela, Syrah og Chardonnay. Flere spanske ønologer mener at Garnacha oprindelig kommer fra Cariñena og stoltheden over den gode kvalitet på netop Grenache dominerede vine er stor i hele området og man råder over meget gamle vinstokke.
+ læs mere

Succes med value-for-money og moderne teknik

Cariñena var indtil for få år siden et lidt glemt vinområde, hvor der blev lavet store mængder lidt gammeldags vin uden fokus på kvalitet, men det har Bodegas Esteban Martin gjort fuldstændig op med ved at investere massivt i moderne teknik og produktionsmetoder med fokus på moderne, frugtige vine til fine priser, hvor alle kan være med. Det har Bodegaen høstet meget ros for rundt omkring i verden!
+ læs mere
ESTEBAN MARTIN