• Gratis fragt fra 399 ,-
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Eduardo Chadwick

Seña er en chilensk 100P producent, der er skabt i samarbejde mellem legendariske Robert Mondavi og Eduardo Chadwick, Decanter Man of the Year 2018.

Kort om Eduardo Chadwick

Seña er skabt i et samarbejde mellem den legendariske Robert Mondavi og Eduardo Chadwick, en af Chiles mest anerkendte winemakers. Seña startede som et joint venture i 1995 med det formål at skabe en verdensklassevin i Chile. Dette må siges at have lykkes med den magiske 100P rating fra James Suckling i 2020. I dag ejes Seña af Viña Errazuriz, som Eduardo Chadwick står bag. I 2018 blev Eduardo Chadwick kåret til Decanter Man of the Year.

Eduardo Chadwick
Eduardo Chadwick

Vinhusets historie

Seña er skabt i samarbejde mellem Robert Mondavi fra Californien og Eduardo Chadwick , der er Chiles mest kendte winemaker. Eduardos ide om et et joint venture startede i januar 1995 med det formål at skabe verdensklasse vin i Chile. De købte sammen i år 1999 350 hektar i Valle de Aconcagua, hvor de efterfølgende tilplantede 42 hektar på skråningerne. Vinmarkerne er placeret i dalens skråninger, og selve terroiret består af forskellige strukturer, med en stor andel af sten, grus og ler. Klimaet i Aconcagua har lave temperaturer og kolde vinde, men vingårdens placering på den østlige side af bjerget, gør at vinmarkerne er beskyttet, så de bliver ikke påvirket af havets stærke kolde vinde på en negativ måde. Tværtimod giver de kolde klimaforhold perfekte forudsætninger til at producere røde druer. Vinen har en fremragende modenhed med en afbalanceret syre, som giver stor elegance og finesse!
+ læs mere

Familie Chadwick ejer Seña i dag

I dag ejes Seña af Viña Errazuriz kun af Eduardo Chadwick, efter at Robert Mondavis forretningsimperium kollapsede, og han betalte derfor Chadwick familie en pengesum for at slippe ud af samarbejdet!
Eduardo Chadwick
Eduardo Chadwick

Bæredygtighed

Seña’s vine bliver dyrket efter en bæredygtig filosofi, derfor følger vingården biodynamiske retningslinjer, som skaber autentisk vin der reflekterer personlighed, kvalitet og terroir!