Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Dr. Bürklin-Wolf

Dr. Bürklin-Wolf

Bürklin-Wolf tilhører eliten af historiske topproducenter i Pfalz. Som ejer af de bedste GG-marker (Grand Cru) i Pfalz har de vundet 100P hos Suckling og Parker.

Kort om Dr. Bürklin-Wolf

Bürklin-Wolf tilhører den absolutte elite indenfor tysk riesling. Det er et af landets ældste familiedrevne vinslotte, der kan dateres tilbage til 1597. Bürklin-Wolf har vundet de magiske 100 Points – hele to gange – både hos James Suckling og Robert Parker. Siden 2008 har Bürklin-Wolf været certificeret biodynamisk og økologisk og er som den eneste tyske vingård medlem af Biodyvin - en eksklusiv forening for verdens bedste biodynamiske vinhuse.

Dr. Bürklin-Wolf
Dr. Bürklin-Wolf

Vinhusets historie

Der findes blot en håndfuld historiske topproducenter i Pfalz, og Weingut Bürklin-Wolf er en af de allerbedste. Vinslottet er familiedrevet og det blev grundlagt i 1597. Slottet et af Tysklands ældste og fornemste. Vinslottet råder over 90 hektar som er biodynamisk dyrket, og man har nogle af de allerbedste marker i området, såsom Forster Kirchenstuck, Wachenheimer Gerümpel, Deidesheimer Hohenmorgen og Ruppertsberger Gaisböhl.
+ læs mere

Et terroir gør hele forskellen!

Det er Bürklin-Wolfs filosofi, at gode vine er refleksioner af det sted, hvor de vokser, hvordan markernes terroir er, samt hvilke principper markerne passes og plejes efter. Bürklin-Wolf arbejder meget koncentreret med produktion, men for dem handler det ikke kun om at have en maximal teknisk viden og en dygtig winemaker i kælderen, det er mere vigtigt for dem at tilpasse vinstokke og druesorter til det terroir, som er til stede på ens marker. Ved at have dette for øje skabes unikke vine.
+ læs mere
Dr. Bürklin-Wolf
Dr. Bürklin-Wolf

Bæredygtighed

Weingut Bürklin-Wolfs vine har alle dage været i en klasse for sig, men kvaliteten er eksploderet! I 1980’erne begyndte Bürklin-Wolf at have et øget fokus på dyrkning, og fra der begyndt man at eksperimentere med økologiske og bæredygtige metoder, hvilket kun har gjort vinene endnu bedre. Fra 2008 har vingårdens produktion været certificeret biodynamisk. Bürklin-Wolf er som den eneste tyske vingård medlem af Biodyvin, en eksklusiv forening, som tæller en række af verdens bedste biodynamiske vinhuse.
+ læs mere