Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888
Domaine Les Bouis

Domaine Les Bouis

Les Bouis producerer elegant - og økologisk - rosevin i verdensklasse! Vinen er eksklusivt produceret til St. Tropez’s legendariske Le Club 55.

Kort om Domaine Les Bouis

Les Bouis producerer elegant og økologisk rosevin i verdensklasse fra Provence – tæt på St. Tropez. Les Bouis er ejet af den karismatiske Patrice de Colmont, som også står bag St. Tropez’s mest eksklusive og legendariske Beach Club, Le Club 55, hvor jetsettet har mødtes siden 1950’erne. Vinen er som udgangspunkt lavet til eksklusivt til Le Club 55, men det er lykkedes Philipson Wine at opkøbe et parti af den elegante jetset-rosé.

Domaine Les Bouis
Domaine Les Bouis

Verdens mest celebre strandbar og toprosé

Domaine Les Bouis producerer rosé i verdensklasse. De fleste ved at strandene ved St. Tropez er tilholdssted for jetsettere og velhavende mennesker fra hele verden. Men de færreste ved at netop her laves nogle af verdens bedste rosévine, der er indbegrebet af sol, sommer, afslapning og luksus. På den berømte St. Tropez strand Pampelonne ligger verdens mest eksklusive og legendariske Beach Club, Le Club 55. Vinen er som udgangspunkt lavet til den famøse Le Club 55, men grundet et 45 år langt forhold til ejeren, Patrice de Colmont, er det lykkedes Philipson Wine at købe et lille parti af disse eksklusive og fantastiske rosé vine!
+ læs mere

Økologisk toprosé fra karismatisk ejer

Domaine Les Bouis blev bygget i år 55, deraf navnet, og dette smukke domaine drives i dag af Patrice de Colmont, ved Ramatuelle tæt på den berømte strand. Patrice har overtaget vinproduktion efter sine forældre. Udover at producere fantastisk rosé vin, dyrker domænet også alle Le Club 55s grøntsager.
Domaine Les Bouis
Domaine Les Bouis

Bæredygtighed

Dette er certificeret økologisk toprosé fra karismatiske Patrice de Colment.