• Gratis fragt hele ugen!
  • 100% tilfredshedsgaranti
Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

DOMAINE DES BOSQUETS

Domaine des Bosquets har produceret vin siden 1644, og er i dag en af de mest anerkendte topproducenter i Gigondas.

Kort om DOMAINE DES BOSQUETS

Domaine des Bosquets er en historisk producent, som tilhører eliten af topproducenter i Gigondas. Vingården har en rig historie, der strækker sig helt tilbage til 1644, og har igennem årene vundet stor anerkendelse for deres vine. Robert Parker er en af vingårdens mange beundrer, som har tildelt deres vine tårnhøje ratings [op til 99P]. I dag driver Familien Bréchet vingården på 5. generation med stor respekt for traditionerne.

DOMAINE DES BOSQUETS

Eliten af Gigondas producenter

Domaine des Boquets tilhører eliten af Gigondas producenter! Domainet går tilbage til 1644 og er en historisk ejendom med 26 hektar vinmarker i den Sydøstlige del af Gigondas området, ca. 300 m over havets område. Slottet ejes af familien Bréchet, som også ejer Château Vaudieu i Châteauneuf-du-Pape og en perlerække af andre ejendomme i det sydlige Rhône. Familien Bréchet har dyrket vin i Rhônedalen i 5 generationer og allerede i 1900 vandt de deres første guldmedalje i Paris. Familien var allerede på det tidspunkt pionerer, idet de så mulighederne for at dyrke kvalitetsvin i stedet for kun oliven. Især den Sydlige del af Rhônedalen fascinerede dem med områdets store muligheder og diversitet og derfor blev familie-domainet udvidet gradvist med købet af Château Vaudieu i Châteauneuf-du-Pape i 1955, Domaine des Bosquets i Gigondas i 1963, Château Coulerette i Côtes de Provence i 1969 samt flere ejendomme i Lirac og Côtes-du-Rhône.
+ læs mere

Historisk ejendom og vinmarker med enormt potentiale!

Domaine des Boquets er fra 1644 og er ligeledes en historisk ejendom med 26 hektar vinmarker i den Sydøstlige del af Gigondas området, ca. 300 m over havets område. Næsten alle marker ligger sammenhængende rundt om hovedbygningen. Både i Châteauneuf-du-Pape og i Gigondas har vinmarkerne et enormt potentiale, og samarbejdet med den berømte ønolog Philippe Cambie har givet fornemme resultater siden 2003 med op til 94 points hos Robert Parker. De Sydøstligt placerede Gigondas-marker har en kalk og lerholdig undergrund og er i gennemsnit over 50 år gamle. 2009 er en kanon årgang i Rhônedalen og ikke mindst i Gigondas.
+ læs mere
DOMAINE DES BOSQUETS