Har du brug for hjælp eller vejledning? +45 70226888

Chateau La Cabanne

Château La Cabanne er nabo til ikoner som Le Pin, Trotanoy og Pétrus. Fra hjertet i Pomerol, er La Cabanne et anmelderrost fund til prisen.

Kort om Chateau La Cabanne

Château La Cabanne er et lille eksklusivt vinslot på blot 10 ha i hjertet af Pomerol. La Cabanne har fornemme naboer som Château Le Pin, Château Trotanoy og Château Pétrus, som sælges for astronomiske priser på alverdens vinbørser. Det stadig familieejede Château La Cabanne sætter en ære i at producere traditionel Pomerol til overkommelige priser forbeholdt deres trofaste fanskare.

Chateau La Cabanne
Chateau La Cabanne

Familien Estager

Familien Estager ejer tre smukke Pomerolslotte; Château Haut-Maillet, Château La Cabanne og Château Plincette. Derudover ejer de flere ejendomme i Saint-Emilion og Bordeaux. Familien har dyrket vin i disse områder siden 1934.

Tre fantastiske Pomerol slotte

Château Haut-Maillet, Pomerol Slottet er på blot 5 hektar og ligger centralt i Pomerol. Der har været dyrket vin i området siden romertiden. Slottets historie går 200 år tilbage og vinstokkene er i gennemsnit 25 år gamle. Château Haut-Maillet har meget fornemme naboer som Vieux Château Certan, Château Cheval-Blanc og Château Nénin, som sælges for astronomiske priser på alverdens vinbørser. Men familien Estager sætter en ære i at producere en traditionel Pomerol til overkommelige og stabile priser og vinen har derfor også fået en stor og trofast fanskare verden over. Château La Cabanne, Pomerol Dette lille velansete slot på blot 10 hektar ligger i hjertet af Pomerol. Der har været dyrket vin i området siden romertiden. Navnet La Cabanne (en hytte) stammer fra middelalderen, hvor markarbejderne boede i små hytter i området. Vingården er blevet helt renoveret i 2011 efter en brand og fremstår i dag topmoderne. Domaine de Compostelle er slottets glimrende 2. vin. Château Plincette, Pomerol Et lille slot i Pomerol, der med sine blot 2 hektar og en produktion på kun 1.000 kasser årligt, må siges at høre blandt de sjældne fund. Det er utrolig bløde og meget karakteristiske Pomerol, med varm og indbydende bouquet af modne frugter, en anelse appelsin og et markant præg af fadlagring. De internationale anmeldere er vilde med årgang 2015.
+ læs mere
Chateau La Cabanne